Barcelona Cultura

Tornem a l'octubre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

A mil abans de les vacances de Setmana Santa!!!

08/04/2019
Us presentem una dotzena de propostes que poden agradar a públics molt diversos

Aquesta setmana més que una setmana sembla una carrera de relleus, perquè abans que arribi la Setmana Santa -i un petit descans en els nostres escenaris- estem disposats a llençar la casa per la finestra i que tothom pugui trobar un espectacle que li faci tilin!!!

A més, com que ja estem arribant al final d'aquest cinquè circuit, aquesta setmana també serà la setmana en la qual ens haurem d'acomiadar d'alguna de les nostres propostes. O sigui que agafeu llapis i agenda i disposeu-vos a reservar-nos algunes tardes i/o nits. Us prometem no defraudar-vos!!!

AMB NENS. Evidentment les sessions del Petit Cineclub del Grúfal, que a molts nensels hi permetran retrobar-se amb un personatge que coneixen dels llibres (divendres, Cotxeres Borrell; dissabte, Zona Nord), però sense oblidar-nos de dues propostes de circ que els deixaran amb la boca oberta: Cösmix (divendres, a Joan Oliver); i Flou Papagayo (divendres, a Urgell; i dissabte, a CC La Sedeta)

TEATRE PER A TOTS ELS PALADARS. Tres propostes teatrals que poden arribar a públics molt diversos. Qui busqui una mirada crítica i punyent sobre la nostra història més recent, ja està reservant per a Los bancos regalan sandwicheras y chorizos (divendres, a Can Clariana); qui vulgui desconnectar i riure, ha d'enfilar cap a Black & Blue (divendres, al Coll); i qui vulgui un teatre amb mirada de dona ha d'apostar per IF, que ens arriba en sessió doble: dijous al Casinet i divendres a Parc Sandaru en una versió accessible.

I MOLTA MÚSICA. Les d'aquesta setmana són músiques delicades i poètiques. Ho és (i també vaporosa i ingràvida) la de Ferran Palau per a Blanc (divendres, a Albareda) i també les Músiques en Trànsit que recuperen Estación del Este procedents dels països de l'Est d'Europa (divendres, Baró de Viver). També té un punt místic el so de l'arpa de boca, protagonista del documental The Strange Sound of Happiness (divendres, Matas i Ramis). Però si voleu ritmes més compromesos, podeu optar per Matangi / Maya / M.I.A., el documental que ressegueix la vida de la cantant d'origen tàmil.

Compartir

Altres notícies: