Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

A punt d'abaixar el teló!!!

17/12/2018
El quart circuit Barcelona Districte Cultural us ofereix els seus últims espectacles fins a l'últim dia de l'any

El 2018 esgota els seus últims dies. I el mateix succeeix amb la quarta edició del Barcelona Districte Cultural, que ja encara la seva recta final. Malgrat que el nostre últim espectacle està programat l'últim dia de l'any (el CC Baró de Viver acollirà una sessió matinal d'Envà, d'Amer i Àfrica Circ Cia), aquesta és l'última setmana en què el circuit us ofereix una programació regular. Però, quina programació! Ens acomiadem per la porta gran i amb propostes que estem segurs us poden interessar:

-Documentals per als grans... Dos documentals musicals que retraten a dues figures clau de la música de les últimes dècades, totes dues amb personalitats complicades... fins i tot una mica turmentades. Són Joe Strummer, qui va ser líder de The Clash, una de les bandes més destacades del punk del segle XX amb temes que es van convertir en himnes com White Riot o London Calling; i Janis Joplin, una dona clau no només en els escenaris sinó també per entendre l'alliberament femení, però que mai va saber trobar qui era ni qui volia ser. Joe Strummer: The Future is Unwritten es projectarà dijous a l'Albareda; i Janis: Little Girl Blue es presentarà divendres al Matas i Ramis

-... i cinema d'animació per als petits. Un senyor Branquilló que s'ha perdut i vol tornar a casa abans de Nadal i una bruixa amb una escombra que sembla un taxi per a animals amb problemes: aquestes són les dues històries de Julia Donaldson que protagonitzen l'últim títol del nostre Petit Cineclub, que es presentarà dijous, a Zona Nord, i divendres, a Vil·la Urània. A més, també acollirem dues sessions del Kinosaure Ambulant: dijous, a El Coll; i dissabte, a Can Clariana.

- Propostes per a públic familiar... Tres i molt diferents una de l'altra. Teatre de pallasso i malabars amb Ricky, el profesor de tenis (divendres, a Cotxeres Borrell; i dissabte a Zona Nord), dansa per als més petits amb 30 elefants sota un paraigua (dimecres a Parc Sandaru) i una sessió de clarinet i cinema amb Notes & Films (dissabte, a l'Albareda)

- ... i un concert per fer ballar a tots els públics. Ningú pot parar quiet amb les fanfares balcàniques d'aquesta orquestra de dones que revoluciona l'escenari i la platea de cada un dels equipaments en què es presenta: dijous, les Balkan Paradise Orchestra estaran amb K'ataka al Casinet d'Hostafrancs.

Compartir