Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Sis funcions amb subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes

03/03/2023
El Barcelona Districte Cultural torna a programar funcions accessibles d'alguns dels espectacles d'aquesta edició de primavera 2023: el concert de Nico Roig, l'obra 'No es país para negras' i l'espectacle familiar 'La motxilla de l'Ada'.

Amb la voluntat de fer arribar la cultura a tothom, dins el circuit trobaràs tres propostes diferents, amb un total de sis funcions, que compten amb subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes catalana.

Comptaran amb aquestes mesures les funcions de l'obra de teatre ‘No es país para negras’ programades al Centre Cívic Drassanes, el 4 de març, i al Centre Cívic Can Basté, el dia 11 del mateix mes. L'obra de Silvia Albert Sopale i Carolina Torres Topaga és un espectacle molt dinàmic sobre com és la vida i què sent algú que té la pell negra i ha viscut sempre envoltada de blancs.

El músic barceloní Nico Roig presenta en directe, i en edició especial de butxaca, el seu darrer disc 'Esto frío no vale nada'. I ho fa amb mesures per a persones amb discapacitat auditiva als seus concerts al Centre Cívic Urgell, el 17 de març, i al Centre Cívic Tomasa Cuevas, el 24 de març.

Un darrer espectacle amb funcions amb subtitulació, bucle magnètic i interpretació està dirigit al públic familiar. Es tracta de 'La motxilla de l'Ada' de la companyia Teatre Al Detall. Una obra, amb música en directe de La Tresca i la Verdesca, que ens parla de la identitat de gènere perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament. A l’Auditori de Sant Martí el 19 de març, i al Centre Cívic Zona Nord el 15 d’abril.

A banda d'aquestes mesures per a persones amb discapacitat auditiva, recorda que tots els espais que formen part del projecte Barcelona Districte Cultural són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda perquè, a banda d'apropar la cultura als barris, un dels objectiu del circuit és avançar en el disseny d’una oferta cultural cada vegada més inclusiva.

Compartir