Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Una setmana com una muntanya russa

11/11/2019
Us presentarem 18 funcions de 12 espectacles per a grans i per a petits

Hi ha setmanes que l’agenda se’ns queda petita. I aquesta n’és una. Perquè l’agenda d’aquesta setmana del BcnDCultural és una muntanya russa d’emocions: en tenim 18 funcions programades de 12 espectacles, o sigui que tothom que ho vulgui podrà trobar una proposta que sigui del seu gust (i de gustos n’hi ha molts)

Primer, els primers: els més petits.  Si voleu sortir en família, teniu molt on triar: l’estrena de Pànic a la granja, la nova pel·lícula del nostre Petit Cineclub (amb projeccions aquesta setmana al CC Besòs, l’Auditori Sant Martí i el CC Urgell), però també una nova funció de Laika, l’espectacle que els Xirriquiteula dediquen a la primera gossa que va viatjar a l’espai; i dues de Cinemúsica, una proposta pensada per introduir als escenaris -a través del cinema i la música- als nadons i als nens molt petits (al CC Albareda). I, a més, si voleu posar ritme i ventilador a la setmana, Landry el rumbero us espera a l’Auditori Sant Martí.

Pantalla musical. Les nostres pantalles aquesta setmana estan molt musicals perquè acolliran tres propostes del’In-Edit Festival, tres documentals musicals que ressegueixen les trajectòries de tres grans de la música: Leonard Cohen (Bird on a Wire, a CC La Sedeta i Cc Matas i Ramis), Nick Cave (20,000 Days on Earth, CC Alvareda) i Iggy Pop (Gimme Danger, CC La Farinera)

Tres últimes opcions de ‘Fairfly’. La Calòrica encara ens escalfarà amb tres funcions més del seu súper premiat espectacle Fairfly, una reflexió sobre l’actual selva laboral en clau de comèdia. Serà a CC La Farinera, CC La Sedeta i CC Urgell

Estrena de ‘Només una vegada’. Marta Buchaca el va presentar en el Festival Grec i després es va poder veure al Teatre Nacional. I ara aquest espectacle sobre la violència de gènere arriba als nostres escenaris. Aquesta setmana es veurà a CC Cotxeres Borrell.

I nova funció de ‘Mawu’. La companyia d’Aina Lanas s’ha estrenat amb aquesta coreografia que parla de les dones de la mà d’una deessa africana: Mawu. El veurem a CC Zona Nord.

I un adeu a Guillem Roma. Siguin les seves cançons Constants o Variables, la veu de Guillem Romà es recordarà als nostres escenaris després que els digui adeu des del CC Tomasa Cuevas.

 

Compartir