Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Vols conèixer els nostres artistes?

11/02/2019
Barcelona Districte Cultural programa també tallers i xerrades amb els protagonistes dels espectacles

Com ja sabeu, Barcelona Districte Cultural vol ser molt més que un circuit d'espectacles. Vol oferir-vos quelcom més que una graella de programació. Vol convertir-se en una gran porta d'entrada al món de la cultura oferint-vos la possibilitat d'apropar-vos als nostres artistes, de xerrar amb ells, d'aprendre del seu coneixement i de compartir amb ells les vostres inquietuds.

Per tal d'aconseguir-ho, organitzem amb els equipaments i els artistes una programació complementària que, a més d'activitats compartides amb les escoles, inclou tallers, concerts, xerrades i debats als quals també hi esteu convidats. De moment ens agradaria fer-vos cinc cèntims de les que resten per celebrar durant aquest mes de febrer, perquè pugueu consultar la vostra agenda i apuntar-vos sempre que us sigui possible.

-Actuació de les Pentina't Lula. Les Pentina't Lula són les protagonistes del documental El passat és un error i, abans de la seva projecció al CC Albareda, el 14 de febrer a les 19.30 h, oferiran un petit tast de les seves cançons.

-Actuació de Blues Prisioners. Un petit concert-presentació dels diferents estils del blues amb Blues Prisoners just abans de la projecció del documental Mali Blues. Serà el 22 de febrer a les 20 h al CC Matas i Ramis.

-Col·loqui post funció d'IF (L'últim desig). Després de la funció d'IF (L'últim desig) al CC Tomasa Cuevas, el 23 de febrer, les tres actrius, Vero Cendoya, Glòria Sirvent i Alba Florejachs, compartiran un debat post funció amb els espectadors que hi vulguin quedar-se

-Xerrada amb Mont Plans. Uns dies abans que Mont Plans presenti Sembla que rigui als Lluïsos d'Horta farà una xerrada per compartir amb els espectadors interessats anècdotes dels seus molts anys dedicats al teatre. Serà el 28 de febrer a les 19.30 h.

Una cosa més, consulteu sempre la web del centre cívic per saber si cal fer una reserva prèvia diferent per a l'activitat complementària.

 

Compartir