Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Temporada I: La Marina

'Atlas' i 'Vida laboral
Sants-Montjuïc
7 mesos: gener 2018 - juliol 2018
#ARTiPARTlamarina

Partenaires: El Graner, com a entitat motora, a partir de l’eix Memòria històrica i l’eix cultural del Pla de Barris de la Marina . 

Artistes acompanyants: Ana Borralho, João Galánte i Claudia Faci. 

Artistes emergents: Veïns i veïnes de La Marina de Port

Col·laboradors: Vulnus, ART-transforma, ASPROSEAT, Hospital Sant Pere Clave, IES. Montjuic, Escola Barkenon, Mamis de la Marina, Casa del Colors, ESB Collserola, Casa del rellotge, Memorial democrátic de la SEAT, Imagina't, ÍES Domenech i Muntaner, Biblioteca Francesc Candel,  i Diari de la Marina .

La Marina ha estat un barri fabril amb un fort  esperit de lluita obrera. Les dues creacions comunitàries que es van portar a terme en aquest barri van explorar explorar aquest passat amb la participació de veïns, antics treballadors de la Seat i la Philips, i altres barcelonins que es van afegir. Els portuguesos Ana Borralho i João Galánte van ser al capdavant del projecte Atles, en col·laboració amb el Sâlmon< Festival a on es va presentar al febrer 2018; i l’artista Claudia Faci va proposar el projecte Vida Laboral que es va presentar a la programació del Grec Festival Barcelona al juliol 2018.  

Més informació: artipart@bcn.cat

Compartir

Altres projectes: