Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Art i Part
Art i Part
Art i Part Art i Part
Creació artística comunitària als barris

El programa ART i PART de creació artística comunitària als barris és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, gestionada a través de l’Institut de Cultura, que convida els veïns i les veïnes de la ciutat a prendre part en una proposta comunitària en la qual actuen com a creadors i creadores. ART i PART, que ja va dur a terme una primera temporada durant el 2018 a cinc barris de la ciutat, arribarà als barris del Besòs, Gòtic i Poble-sec aquest 2019. Si en vols saber més, pots visionar, aquí, el documental 'Art i Part'.

ART i PART fomenta creacions artístiques col·laboratives en les quals professionals de les arts acompanyen els veïns i les veïnes en una recerca que utilitza llenguatges diversos, híbrids i experimentals. ART i PART se suma a la resta de projectes del sector de les arts comunitàries de Barcelona que, des de fa quinze anys, impulsen diverses entitats i artistes. I ho fa amb una mirada sostenible, aprofitant el teixit ja existent i acompanyant-lo per tal de crear equips de treball.

Les creacions, que responen als interessos de cada barri, permeten reflectir l’heterogeneïtat de la ciutat de Barcelona.

Mostra Oculta

Veure filtresOcultar filtres