Segueix en directe l'acte de lliurament dels premis Montserrat Roig 2019

Els projectes guardonats amb els premis Montserrat Roig 2019 al periodisme i la comunicació social de Barcelona es donaran a conèixer per streaming el dijous 26 de novembre a partir de les 16.30 h.

19/11/2020 12:33 h

Ajuntament de Barcelona

Els guanyadors dels premis Montserrat Roig 2019 al periodisme i la comunicació social de Barcelona es donaran a conèixer en l’acte públic de lliurament que tindrà lloc aquest dijous 26 de novembre de 2020 a les 16.30 hores en directe des del Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, amb la participació de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI,  Laura Pérez Castaño.

Els premis Montserrat Roig, impulsats pel Consell Municipal de Benestar Social, reconeixen un periodisme compromès, rigorós i que vol conèixer millor la realitat. Amb guardons en les categories de periodisme social i de comunicació social, a més del premi especial del jurat, aquest any compta per primera vegada amb tres premis en la categoria de promoció de la investigació en l’àmbit del benestar social a Barcelona.

Aquests últims distingeixen propostes documentades que puguin donar lloc a una investigació periodística en l’àmbit del benestar social. Sota la temàtica “Territori i desigualtats“, els treballs s’han de desenvolupar dins l’àmbits de:

  • feminització de la pobresa,
  • infància i vulnerabilitat,
  • o d’àmbit obert.

Podeu consultar els treballs i projectes premiats en anteriors edicions al web dels premis.

 

 

Etiquetes associades a la notícia