BAM 2023: L'aparador de la música emergent de Barcelona

gràfica BAM
27/07/2023 - 08:27 h

Aquest 2023 torna el Festival BAM del 22 al 25 de setembre, amb motiu de les Festes de la Mercè, per esdevenir una edició més l’aparador de música emergent del panorama musical català, estatal i internacional en quatre escenaris de Barcelona: el Moll de la Fusta, la rambla del Raval, la plaça Reial i l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Un any més, el BAM se celebra sota la direcció artística de L’Alfluent, una cooperativa mixta de serveis culturals amb un equip especialitzat en la música i l’educació. En aquestes últimes edicions, L’Afluent ha treballat per construir un projecte artístic que aconsegueixi un festival plural i inclusiu, descentralitzat i arrelat.

Així, ens tornem a trobar amb propostes musicals i artístiques de diferents estils, procedències, cossos, cultures… En resum, un espai on podrem gaudir de nou de la representació de les diferents alternativitats que són una realitat en la societat actual.

ABUNDANCE / ADELAIDA / AIKO EL GRUPO / ALYONA ALYONA / ANIER / ANIKA / BAD LEGS FEAT. SPEAKER REALITY (LIVE SHOW) / BAIUCA / BELGRADO / BLOOD QUARTET & DONGYANG GOZUPA / CLARAGUILAR / DAME AREA / DIVIDE AND DISSOLVE / ETRAN DE L’AÏR / EU.CLIDES / FLAMENCO QUEER / HEATHER / JOHAN PAPACONSTANTINO / LA CEBOLLA I NEGRO JARI / LAFRANCESSSA / LUNA KI / MAESTRO ESPADA / MARICAS INVITES JOVENDELAPERLA & GGT / ME SIENTO EXTRAÑA PRESENTA: OQBQBO (LIVE) + VERUSHKA (DJ SET) & CLARA CORTÉS (LIVE VISUALS) / MERCURY / MUSHKAA / NERVE AGENT / NÍDIA / NOIA / ODETE / PABLOPABLO / POLY CHAIN (LIVE) / QUEEN ASHER / REMEI DE CA LA FRESCA / SHEGO / SIMONA / THE NOTWIST / THE VOODOO CLUB PRESENTS BRISA NUNJO (LIVE) + OSEKA (LIVE) + DEEZYNTD (LIVE) + NILA (DJ SET)

Com que Kíiv és la ciutat convidada de La Mercè 2023, el BAM també inclou dues propostes que arriben d’Ucraïna, amb l’electrònica de Poly Chain i el hip-hop d’Alyona Alyona.

Perquè puguis endinsar-te en totes les propostes programades enguany, hem preparat una llista de Spotify amb cançons de tots els artistes i grups perquè estiguis ben preparat durant aquesta edició del festival!

D’aquí a unes setmanes podràs consultar tota la informació necessària sobre la programació, els escenaris i els horaris del BAM al web del festival.