La Mercè en obert

La Mercè en obert: l’espai per gaudir de les festes des de casa

La col•laboració entre betevé i els canals de Barcelona Cultura permetrà gaudir de concerts i espectacles, en directe i en diferit, a través de la televisió i d’internet. En total, cada dia que hi hagi activitat festiva es disposarà de fins a nou continguts diaris, que es podran seguir en directe o diferit, a banda de la programació especial que betevé emetrà durant els dies de la Mercè (23, 24, 25, 26 i 27), des d’on es podrà fer un seguiment del pregó, els concerts i els espectacles d’arts de carrer, sense deixar de banda els actes de cultura popular tradicionals de la Mercè.

Programa especial plató betevé 
Dijous 24

17:30 a 18.30h 

Núria Dias i Jordi Montalbo condueixen un programa especial des dels estudis de betevé que connectarà en directe amb escenaris dels espectacles que s'estan fent de la programació  de Mercè Arts de Carrer (MAC), com ara el Parc de Joan Miró destinat a un públic infantil, el Parc de la Ciutadella o el Palauet Albéniz.
Entrevistarem Jordi Turtós director de Música Mercè i  Marc Campillo director BAM, amb qui repassarem els concerts programats.
El periodista especialitzat en Cultura Tradicional Rafel Luján dedicarà la seva secció al Toc d'inici i  matinada de grallers i trabucaires.

Apunt El toc d'inici es passarà de 19.30 a 20h per TDT ( format slow) 

Programa especial plató betevé 
Dissabte  26

17:30 a 18.30h   

Núria Dias i Jordi Montalbo condueixen un programa especial des dels estudis de betevé que connectarà en directe amb escenaris d'espectacles que s'estan fent de la programació de Mercè Arts de Carrer (MAC),en espais com ara el Castell de Montjuïc, la dansa de l'Hospital de sant Pau i els concerts de BAM Cultura Viva a la Fabra I Coats.
Entrevistarem Marta Almirall programadora artística MAC 
El periodista especialitzat en Cultura Tradicional Rafel Luján dedicarà la seva secció al matí bastoner i recordar els millors castells de la Mercè.

Apunt: matí bastoner s'emet  de 19.30 a 20h per TDT ( format slow)   

Programa especial plató betevé 
Diumenge 27

19 a 20h 

Núria Dias i Jordi Montalbo condueixen un programa especial des dels estudis de betevé que connectarà en directe amb escenaris d'espectacles que s'estan fent de la programació de Mercè Arts de Carrer (MAC),en espais com ara el Parc de la Trinitat un pols de la cultura urbana i el Parc de la Ciutadella. Tindrem el balanç de la Mercè a les 19.15 h amb el  Comissionat de Cultura, Joan Subirats
El periodista especialitzat en Cultura Tradicional Rafel Luján dedica la seva secció a la jornada de les colles geganteres.

Apunt : El matí geganter es passarà de 20.30 a 21h per TDT ( format slow  plaça Joan Coromines)  

Si voleu més informació relativa a la programació de betevé sobre les festes de la Mercè, consulteu aquest enllaç:
La Mercè, a betevé
https://beteve.cat/festes-de-la-merce/

Pregó de La Mercè 2020

19:00 h

EMISSIÓ DE BETEVÉ PER STREAMING