Vés al contingut

Programa

Concert de la Sra. Tomasa
- h
Avinguda Paral·lel
La banda barcelonina en viu a l’avinguda del Paral·lel.
Participant:

La Sra. Tomasa prendrà el carrer per oferir una vegada més la seva música, una barreja entre sons llatins i afrocubans fusionats amb rumba i música electrònica. Un mix d’estils que ha definit el grup barceloní i l’ha impulsat a fer gires arreu del món.

El conjunt va presentar el seu darrer disc d'estudi Alegre pero peligroso l’any 2020, el qual compta amb col·laboracions d’artistes tan diversos com Coely, Stonebwoy o el raper canari Bejo.

El conjunt omplirà l’avinguda del Paral·lel de festivitat i ritme. Una big band en potència que relaciona la cultura popular catalana amb sons actuals per fer-nos moure l’esquelet i gaudir de la música als carrers.

També et pot interessar

Imatge
PRESENTACIÓ DE PROJECTES

©Foto: Terren Hurst

PRESENTACIÓ DE PROJECTES - GENERANT CONTINGUT I CONEIXEMENT COMPARTIT

- h
|
El Molino
Selecció de projectes i bones pràctiques d’iniciativa pública, privada o comunitària, per mostrar diferents maneres d’exercir els drets culturals

Presenta: Gloria Ribera i Alba Rihe

Acompanyament musical: Sin Sync

Imatge
DESNONISEA

DESNONISSEA

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle participatiu

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/ poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Share