Vés al contingut

Programa

DESNONISSEA
- h
Paral·lel 62
Espectacle participatiu

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/ poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Per poder representar la peça, abans d'iniciar la lectura, es projecten vídeos on Walter San Joaquín –estàtua humana de La Rambla–, Emma Craciu –afectada–, Piedad Chavarro –activista i corifeu– i els poetes, donen les instruccions necessàries per realitzar la performance. Els vídeos duren 20 minuts i la performance posterior 30.

També et pot interessar

Imatge
Fira CULTUROPOLIS

©Foto: Markus Spiske

Fira CULTUROPOLIS

- h
|
Paral·lel 62
Espai informal per conèixer els projectes i les recerques seleccionades per a CULTUROPOLIS. Es crearan espais de trobada i diàleg entre pràctica cultural i artística i les investigacions.

Dinamitza: Antònia Folguera

Imatge
PRESENTACIÓ DE PROJECTES

©Foto: Terren Hurst

PRESENTACIÓ DE PROJECTES - REVISANT I REDEFININT LES CONDICIONS DEL TREBALL CULTURAL

- h
|
El Molino
Selecció de projectes i bones pràctiques d’iniciativa pública, privada o comunitària, per mostrar diferents maneres d’exercir els drets culturals

Presenta: Gloria Ribera i Alba Rihe

Acompanyament musical: Sin Sync

Share