Tornar

‘BCN nocturna i criminal’

Els racons més sòrdids de Barcelona

‘BCN nocturna i criminal’ és una de les rutes especialitzades que ofereix CultRuta.

Encara que es faci de nit, Barcelona no dorm mai. Quan cau el sol, la ciutat ens convida a conèixer les seves obscures i sòrdides ombres, on s’hi amaguen més secrets dels que pensem. CultRuta us proposa un recorregut nocturn que us portarà a descobrir la crònica negra de Barcelona, la seva vessant més truculenta. El recorregut ‘BCN nocturna i criminal’ us durà a banda i banda de la Rambla i el personal guia us explicarà els crims i els successos més impactants dels últims 200 anys. Cap ciutat tan gran i amb una història tan fascinant com la de Barcelona es pot escapar d’alguns fets violents que sacsegen la memòria col·lectiva. Amb aquesta ruta, aprendreu com ha evolucionat la ciutat a partir dels episodis més convulsos que hi ha tingut lloc.

CultRuta va néixer l’any 2008 i és una empresa especialitzada en rutes i serveis culturals per redescobrir Barcelona d’una manera més dinàmica i amena. Les rutes que ofereixen són originals i enriquidores i s’adapten a les necessitats de cada grup. Tenen altres rutes temàtiques, com la Guerra Civil i la Barcelona de Carlos Ruiz Zafón, d’altres centrades en diferents barris, com ‘Raval, secrets i llegendes’, ‘Poble-sec, hort i barri’, ‘Gràcia, burgesa i revolucionària’ i ‘El Paral·lel, oci i revolta’, i d’altres en format de gimcana, com el joc de pistes per descobrir Barcelona que podeu fer pel vostre compte.

La visita té un preu de 16 euros i una durada de dues hores. Trobareu dates disponibles fins al 4 de setembre. Podeu fer les reserves des del web de CultRuta.

Data de publicació: Dijous, 24 Juny 2021
  • Comparteix