Home / Exposició 'The MEAM Hall'

Benvinguts a la quarta edició de l'exposició col·lectiva "The MEAM Hall" al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)! Des d'octubre de 2023 fins a maig de 2024, estem emocionats de presentar una exposició única que celebra la creativitat d'artistes figuratius de renom internacional i emergents. Aquesta exposició es durà a terme en un espai totalment nou, ubicat al pati d'entrada principal del Palau Gomis, la nostra seu emblemàtica.

Al MEAM, tenim un compromís ferm amb la promoció de la feina d'artistes figuratius i amb la difusió de les seves obres, fent que siguin accessibles al públic en general. En aquesta edició de "The MEAM Hall", hem decidit donar una volta innovadora al presentar obres en format reduït, totes amb unes dimensions de 20 x 20 centímetres. Aquest format íntim permet als visitants explorar amb detall i apreciar l'essència de 161 obres, creades per artistes procedents de diverses parts del món.

El nostre objectiu amb aquesta iniciativa és clar: volem donar visibilitat a la feina d'artistes figuratius, oferint una plataforma a col·leccionistes, amants de l'art i interessats en obres d'art originals. Cada una de les peces en exhibició és una finestra a la imaginació i la creativitat d'aquests artistes, que utilitzen la figura humana com a mitjà per expressar emocions, conceptes i perspectives úniques.

"The MEAM Hall" és una oportunitat excepcional per explorar la diversitat i la riquesa de l'art figuratiu contemporani. Els visitants podran submergir-se en un món de colors, formes i expressions artístiques que captivaran els seus sentits i els inspiraran a explorar el món de la figuració artística.

Acompanyeu-nos en aquesta emocionant travessia artística i descobriu com el MEAM segueix complint la seva missió de fomentar i promoure l'art figuratiu en totes les seves formes. Esperem que gaudeixin d'aquesta exposició i que trobin inspiració en cadascuna de les obres que es presenten a "The MEAM Hall".

Us esperem al MEAM per celebrar la bellesa i l'originalitat de l'art figuratiu!

Horaris

Museu Europeu d'Art Modern

Adreça:
Carrer de la Barra de Ferro, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733