Home / Taller 'Elaboració de ratafia'

La ratafia de nous, és la més popular a Catalunya, s’han trobat receptes de ratafia de nous antigues del 1842 com és la de Francesc Rosquelles o la ratafia de l’Ermità del 1800 aprox. La ratafia catalana de nous és un licor aromàtic i digestiu, i també és la representació d’un territori amb personalitat. Això fa que cada ratafia casolana sigui única i singular.

Per poder preparar la nostra pròpia ratafia, cal portar:

• Envàs de vidre, preferiblement de boca ampla amb tapa, capacitat d’1,5 litres fins a 3 litres.

• D’1 a 3 litres d’aiguardent; vínic 40% d’alcohol, o crema anisada o anisat tipus Marie Brizard.

Caldrà abonar a Botanicament per concepte de material, a l’inici de la cessió: 7€.

Horaris

Centre Cívic Drassanes

Adreça:
Carrer Nou de la Rambla, 43
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733