Home / Taller 'Fermentació i microbiotica', a càrrec de Sonia Villar

Es troben pràctiques ancestrals de fermentació alimentària a totes les cultures de la història de la humanitat, aliments transformats i preservats col·lectivament a les èpoques de collita, contribuint a la festivitat ritual, nutrició i cohesió social de les comunitats. Som ecosistemes. Prendre’ns el temps de prestar atenció als microorganismes, pot donar espai a noves perspectives per reimaginar com ens relacionem amb allò macro, del col·lectiu al personal, del cel·lular al social. Al taller, ens involucrarem col·lectivament en processos vius, practicarem diferents tècniques de fermentació pas a pas i compartirem lectures, sabors i sabers sobre bacteris, fongs i llevats. Experimentarem com la fermentació és una tecnologia ancestral i procés relacional i inevitable que ens pot ajudar a analitzar les formes concretes i abstractes en què ens relacionem, ja que ens connecta amb el nostre entorn, els éssers al voltant i les forces invisibles.

Horaris

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733