Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Aquesta setmana et portem setze propostes culturals gratuïtes

19/02/2024
Omple la teva agenda cultural dels dies vinents amb els espectacles i funcions que trobaràs al circuit: hi ha propostes de teatre, dansa, circ i música per a tots els gustos.

Setze propostes diferents, per a tota mena de públic, entre les quals trobaràs sis novetats aquesta setmana. Vols saber quines?

Després d’un llarg silenci, Marina BBFace & The Beatroots han tornat amb moltes ganes de menjar-se el món; ho fan presentant en directe al circuit el que serà el seu nou treball discogràfic, Little by Little, el dia 22 a les Cotxeres Borrell, el 23 al Casal Font d'en Fargues i el 24 al Centre Sant Pere.

Prepara't per a un directe de guitarres elèctriques, molta energia punk, maquillatge glam esperpèntic, vestuari drag i amb les lletres més estrafolàries i iròniques sobre la comunitat LGTBI, la política, la religió i el que calgui... El grup Ruïnosa y las Strippers de Rahola arriba al circuit! El primer concert serà dissabte 24 de febrer, a la Sala Milaway de l'Institut Milà i Fontanals. Les entrades es poden reservar al CC Drassanes.

Una altra novetat pel que fa a la música en directe ens la porta la Miranda Fernández, que el 23 de febrer actua al CC El Coll - La Bruguera presentant el seu treball 88Mun homenatge a la figura femenina en el flamenc, a totes les lluitadores que van superar la discriminació, la coerció i l’esclavitud cultural per part de la societat del seu temps, i que ho van fer en solitud.

Tres noves propostes de dansa

Per escalfar els motors del festival Dansa Metropolitana, que comença al març, aquesta setmana el circuit t'apropa tres noves propostes de dansa: el duet format per la francesa Clémentine Télesfort i el català Lisard Tranis presenten Scotoma al CC Casa Groga, el 23 de febrer. Es tracta d'una peça de dansa que parla de l’atenció, i que fa reflexionar sobre allò que veiem i el que percebem.

El baile de la zurda és la peça que ens porta LaCerda, que s'estrenaran en el circuit el divendres 23 de febrer, al CC Ateneu Fort Pienc. La companyia, sorgida l'any 2015, treballa el moviment del cos per crear universos inquietants relacionats amb allò aliè i desconegut: des de l'experiència, la sensació i la visceralitat, LaCerda té com a objectiu assolir el caràcter primari de la dansa.

La Cia. Roberto G. Alonso torna al Barcelona Districte Cultural, en aquesta temporada presentant un espectacle familiar de dansa: Marúnica, un viatge iniciàtic, poètic i lúcid, que portarà als petits espectadors al món de Maruja Mallo, la fascinant pintora de la generació del 27, per descobrir-los la seva particular simbologia surrealista i connectar-la amb l’imaginari infantil amb l’objectiu de despertar la seva creativitat. La primera representació serà al CC Parc Sandaru, dissabte 24 de febrer.

Treu la teva agenda, consulta els espectacles que més t'agradin - tens fins a 16 propostes només aquesta setmana - i reserva les teves localitats a través de la nostra web. No et quedis sense entrada!

Compartir