Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Redescobreix les músiques del BDC al Grec 2024

03/06/2024
Música
Com cada any, el Festival Grec esdevindrà una fantàstica ocasió per a retrobar-se amb artistes i músics que han format part del BDC en alguna de les 15 edicions.

Queda menys d'un mes perquè comenci la 48a edició del Festival Grec. Del 26 de juny al 4 d’agost hi haurà 81 espectacles per a tots els públics repartits per una cinquantena d’espais de la ciutat, amb propostes internacionals, experiències úniques i el millor talent local perquè de ben segur trobaràs la presència d'artistes i companyies que han format part del Barcelona Districte Cultural en alguna de les passades edicions.

Per exemple, avui et volem parlar de les propostes musicals de talents locals que han participat al circuit i que formen part de la nova edició del Grec.

Si vens dimecres 3 de juliol a Sala La Paloma gaudiràs de la cara més flamenca de l’univers de la Sílvia Perez Cruz. L'artista farà pujar a l’escenari veus emergents i instrumentistes en una roda flamenca única. Hi participaran artistes com Lucía Fumero, Anna Colom o Pere Martínez, que han format part del Barcelona Districte Cultural en alguna de les edicions anteriors.

Encara queden entrades per a la 'Roda Flamenca de l'Univers Sílvia Pérez Cruz'.

També dins el Grec Festival de Barcelona, l'espectacle 'Barcelona mestissa' compta amb artistes que han participat en el nostre circuit. Aquest espectacle, que podràs veure dilluns 22 de juliol al Teatre Grec, et proposa la revisió i contemporització del concepte de mestissatge mitjançant una mescla de músics que representen l'origen de la Barcelona construïda sobre el pilar i riquesa de la immigració; una reivindicació de la ciutat mestissa, fruit de l'encontre entre la investigació dels gèneres folklòrics catalans i l'absorció de nous i vells ritmes vinguts d'arreu de la península, la Mediterrània i el món.

Hi participaran Cristina LópezMax Villavecchia, Tomàs PujolAnna Ferrer, Nakany KantéMaria Arnal i Queralt Lahoz; tots van formar part del circuit Barcelona Districte Cultural en algun moment i ara, juntament amb molts altres artistes com Macaco o Alizzz, reivindicaran la identitat sonora de la Barcelona arrelada al mestissatge musical.

Aquest estiu viu el Festival Grec! Trobaràs aquí tota la programació i les entrades.

Compartir