Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Si t'agrada la dansa: aquest és el teu cap de setmana

01/12/2023
Dansa
Comença un cap de setmana pels amants de la dansa al circuit: amb propostes de flamenc, dansa contemporània i fins i tot, propostes més familiars.

Si fa uns dies les propostes teatrals eren les protagonistes del circuit, aquesta setmana qui li agradi la dansa haurà d'apuntar bé a la seva agenda cultural horaris i propostes perquè té vàries cites amb diverses companyies del circuit Barcelona Districte Cultural.

A banda del cinema familiar, el circ o el teatre, entre divendres 2 de desembre i diumenge dia 4, hi trobaràs fins a cinc espectacles on la dansa i el moviment son elements imprescindibles.

Divendres 1 de desembre

Comença el cap de setmana avui mateix amb el cant a la diversitat natural de l'Amazònia de la companyia brasilera Pia Fraus a Bichos do Brasil. A la Sala Carlos Díaz de l’Institut Barri Besòs, a partir de les 19 hores, amb reserva d'entrades online des del Centre Cívic del Besòs i el Maresme.

Sense text i amb només tres actors, però amb més de 50 titelles i ninots gegants fets de materials naturals, la companyia fa contemporanis els elements de la cultura popular brasilera. Nens i nenes de totes les edats hi trobaran coreografies i molt de color per fer-los viatjar fins al cor de la selva

Dissabte 2 de desembre

El flamenc experimental de Los Aurora amb el ballarí Pol Jiménez ocuparà l'escenari del Centre Cívic Can Basté a partir de les 19 hores. La banda barcelonina presenta el seu disc 'La balsa de la medusa' amb un espectacle innovador que uneix tradició i modernitat a base de palos jondos com seguiriyas i farrucas que evolucionen cap a l’experimentació sonora i el rock.

A la mateixa hora, la reivindicació del cos femení de LaSúbita s'acomiadarà del circuit des de l'escenari del Centre Cívic Zona Nord. Fa unes setmanes, el seu espectacle 'Silver Ballad', homenatge a les dones i les ballarines que deixen rastre i inspiren, va sorprendre al CC Guinardó i a l'Auditori de Sant Martí.

I els espectadors del Centre Sant Pere viuran, a partir de les 19 hores, el retrat d’una ruptura i el dolor dels records de Los Escultores del Aire a A Skin Poem for a Cosy House, una peça nascuda durant el confinament de la pandèmia mundial, a casa dels dos intèrprets Raffaella Crapio i Mai Rojas.

Diumenge 3 de desembre

Als Lluïsos d'Horta es podrà veure a partir de les 18 hores, la lluita dels cossos de Noé Ferey i Marc Fernández a (ÍOR) + CONTINUUM. (ÍOR) és una peça doblement premiada, pel jurat i el públic, del XVII Certamen Coreogràfic de Sabadell; al Estrena’t Dansa 2022 del Centre Cívic Casa Groga (peça guanyadora) i al Territori en Dansa 2023 del Centre Cívic Teixonera (premi del públic). Mentre que CONTINUUM és un solo orgànic i fluid, un viatge hipnòtic nascut de l’associació dels ballarins Marc Fernández i Julio León.

Si no et vols perdre aquests, o altres espectacles del circuit, recorda fer la teva reserva d'entrades.

Compartir