Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Sumem noves propostes culturals de teatre i dansa

20/11/2023
Comencem la vuitena setmana del BDC amb tres noves propostes que s'afegeixen a l'oferta d'espectacles del circuit: la pel·lícula del Petit Cineclub 'Operació Pare Noel', l'estrena de la peça de dansa (ÍOR) + CONTINUUM i també de l'obra Cadires.

Els set dies vinents trobaràs 13 propostes diferents de teatre, dansa, música en directe i cinema infantil; concerts i espectacles que faran la seva darrera representació al circuit; una nova pel·lícula del Petit Cineclub i obres de teatre i dansa que s'incorporen a la programació:

'(ÍOR) + CONTINUUM', els cossos dels ballarins Noé Ferey i Marc Fernández oscil·len entre el desig de dominació i control i la necessitat de cedir i deixar anar. Aquesta és una peça de petit format que estrenarem el dia 25 de novembre al circuit, a la Sala Milaway de l’Institut Milà i Fontanals i amb la peça prèvia 'No tornarem a ser les mateixes', de la Jove Cia Som-hi Dansa.

També comencen les representacions aquesta setmana de 'Cadires', l'obra de teatre que Teorema Teatre i Centaure Produccions presenten al BDC: aquesta setmana amb quatre dates diferents i en espais repartits per tota la ciutat. L’any 2022, 'Cadires' va ser nominada als Premis de la Crítica com a Millor espectacle de petit format i aquest 2023, Mont Plans, la seva coprotagonista, ha rebut el prestigiós Margarida Xirgu a la millor interpretació de la temporada teatral a Barcelona.

S'acosta Nadal i el Petit Cineclub ho celebra amb un nou film: 'Operació Pare Noel' comença les seves projeccions els pròxims dies. La pel·lícula es veurà al CC Cotxeres Borrell, el 24 de novembre.

Una oferta teatral de qualitat

Si t'agrada el teatre, agafa la teva agenda cultural i apunta perquè aquesta setmana tenim moltes obres i molt interessants al circuit: estrenem, com dèiem, 'Cadires' amb Mont Plans i Oriol Genís; 'El bon policia', amb Arnau Puig i Adrià Díaz; 'Boja', amb Mariona Esplugues; 'Batec', protagonitzada aquesta setmana per Jaume Madaula i Esther Anyó, i 'Faking Audition', del Col·lectiu #H2O.

Darreres oportunitats per veure alguns espectacles

I arriba el moment d'acomiadar-se de propostes que ens han acompanyat en aquesta 14a edició del circuit com, per exemple, el directe de Suzanna, que presentarà dijous 23 a la Casa Groga el seu darrer disc 'Plot Twist'; o de l'obra 'Faking Audition', que es representarà el 24 de novembre al CC Baró de Viver per darrer cop al BDC.

Però n'hi ha més: també arriba la darrera oportunitat per veure el clàssic de Santiago Rusiñol 'El bon policia' al Centre Sant Pere (dissabte 25 de novembre) i els més petits podran gaudir per últim cop de les aventures cinematogràfiques de la petita Vainilla a l'illa de Guadalupe.

Per saber més sobre aquests i la resta d'espectacles de la setmana, consulta la nostra web i fes la reserva les teves entrades!

Compartir