Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Teatre i circ per fer el tast del circuit

05/02/2024
Dijous 8 de febrer comença la 15a temporada del Barcelona Districte Cultural: amb teatre al CC La Farinera del Clot. Però és només el començament de tres mesos d'espectacles de lliure accés als barris.

Teatre i circ - però també cinema familiar i música en directe per a tots els públics - per donar la benvinguda a la nova edició del circuit que porta la cultura als barris. Les primeres propostes del BDC arriben a partir de dijous. Has fet la teva tria?

Pòsit, l'obra de teatre protagonitzada per Meritxell Yanes Font, és l'encarregada de donar el tret de sortida de tres mesos de circuit. Ho farà el dia 8 de febrer, al CC La Farinera del Clot, a partir de les 20 hores. El dia següent, aquesta proposta que vol donar valor al sentit de l’humor en l’acompanyament de demències com l’Alzheimer, es trasllada fins al CC Zona Nord.

El mateix divendres, Nan Valentí portarà el seu homenatge a la primera alcaldesa catalana al CC Can Deu. A partir de les 19h pots gaudir de l'obra de teatre La Primera i les mestres de la República.

Els set dies vinents tens dues propostes de circ ben diferent: A l'espectacle poètic de circ contemporani Nus, el 9 de febrer al CC Urgell, l'artista de trapezi Cèlia Marcé Oller visibilitza sense complexos el dol i diverses maneres de transitar-lo. Mentre que a Hotel Bucarest, la companyia TotalCirc et farà riure amb les diferents situacions que poden passar en un hotel combinant-les amb tècniques circenses com la roda Cyr, els equilibris i la manipulació d’objectes. Això serà dissabte 10 de febrer a la Sala Milaway de l'Institut Milà i Fontanals.

Propostes per a tota la família

Rebobina! és un espectacle per a tots els públics que et transporta a través de la història de la música; un concert recomanat per a més de 4 anys que divendres pujarà a l'escenari del CC Joan Oliver 'Pere Quart'.

Una altra proposta per a tota la família, que trobaràs aquesta primera setmana de circuit, és el Petit Cineclub amb el film Tony, Shelley i la llanterna màgica que podràs veuer al CC Cotxeres Borrell (el dia 9 de febrer), i al CC Matas i Ramis (dissabte 10 de febrer).

Recorda que pots reservar les teves localitats des de la web del Barcelona Districte Cultural!

Compartir