Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Una setmana amb la dansa i la música en directe com a protagonistes

26/02/2024
Els dies vinents trobaràs cinc de les nou propostes musicals de l'edició de primavera del circuit; a més, a partir de l'1 de març, ens sumem al festival Dansa Metropolitana.

Creiem que els concerts són esdeveniments culturals i socials que necessiten també un espai de proximitat. Per això, disposem de nou propostes de música en directe per a aquesta edició, en una oferta paritària en gènere i amb estils musicals ben diferents. En aquesta temporada ja hem estrenat algunes d'aquestes propostes; els dies vinents trobaràs fins a 5 concerts gratuïts al Barcelona Districte Cultural.

Aquesta setmana tornen el maridatge de cante i electrònica de la pianista Miranda Fernández (01/03 a l'Auditori Sant Martí) i el pop en majúscules de Carlota Flâneur (01/03 al CC Urgell i 02/03 a La Farinera del Clot). Comptarem també amb les cançons íntimes de cantautora i guitarrista madrilenya Eva Sierra (01/03 a Can Deu) i amb l'energia punk de guitarres elèctriques de Ruïnosa y las Strippers de Rahola (01/03 al CC Tomasa Cuevas - Les Corts)

A més, Los Aurora tornen aquesta temporada presentant el seu espectacle La balsa de la medusa: aquesta setmana al Centre Cívic Can Basté (01/03).

El circuit amb el festival Dansa Metropolitana

T'ho explicàvem fa uns dies: tenim cinc propostes de dansa amb passis i funcions dins els dies que se celebra Dansa Metropolitana, el festival que aplega a grans companyies locals i internacionals i que programa a Barcelona i als municipis de Badalona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, L'Hospitalet, Sant Cugat, Sabadell, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

Divendres 1 de març, la companyia de dansa Roberto G. Alonso presentarà Marúnica al CC Baró de Viver, una proposta familiar que transportarà als espectadors a l’univers de la pintora surrealista Maruja Mallo i que està recomanada per a majors de cinc anys.

També es programen dins Dansa Metropolitana, l'actuació d'Humancía del dia 1 de març al CC Joan Oliver 'Pere Quart' i la de Clementine & Lisard, amb Scotoma, el mateix dia a Can Clariana Cultural.

Tafaneja aquestes i altres propostes culturals que trobaràs a la nostra web i fes la teva selecció: reserva i vine!

Compartir