Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estan fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és fins aquest dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona cultura

Activitats de l'espectador

Selecciona la data a partir de la que vols veure els espectacles

Creació i Museus

Som aquí per millorar les nostres vides

Vulnus, Arts Vives i Recerca / Marta Galán Sala
07/07
Una activitat educativa i d’arts en viu al voltant de la idea d’anhel de futur per a la qual Vulnus, Arts Vives i Recerca s’associa amb l’artista independent Marta Galán Sala.
Creació i Museus

Els colors de la pluja

Companyia El Martell
El Born Centre de Cultura i Memòria
01/07 - 04/07
Teatre, poesia escènica i cançó d’autor en un diàleg entre la creadora Laia Alsina i l’exposició que es pot veure a El Born Centre de Cultura i Memòria.
Creació i Museus

A_MEN (Treball, dones i migracions)

Veronica Capozzoli
MUHBA Oliva Artés
03/07 - 04/07
Un antic recinte fabril del Poblenou és l’escenari ideal per a una reflexió en clau de circ sobre l’aportació de les dones als processos d’industrialització, en el marc d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
Creació i Museus

Ominira: Danza Néctar

“Danza Néctar”
Jardí Botànic de Barcelona
04/07 - 04/07
Un grup de músics ecologistes de Barcelona interpreta el paper dels insectes pol·linitzadors en els ecosistemes mediterranis representats al Jardí Botànic de Barcelona.
Creació i Museus

Kiri Island

Arantza Labuena
Castell de Montjuïc
30/06
Quatre creadores i intèrprets estableixen un diàleg mitjançant el qual ens parlen de resistència i perseverança, en el marc d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
Creació i Museus

Artificialia! Exòtica! Mirabilia!

Xavier Manubens
Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona - Montjuïc
27/06 - 27/06
Què deuen tenir a veure les pràctiques del cos i del transformisme amb el fons patrimonial del Museu Etnològic i de Cultures del Món? Ho veureu en la proposta escènica d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades