Barcelona cultura

Activitats de l'espectador

Selecciona la data a partir de la que vols veure els espectacles

Grec Formació

Es pronuncia Camí

La Mala Companyia / Ramon Simó
Sala Beckett - Poblenou
14/07 - 24/07
Com a part de la programació de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett, es posa en escena un text sobre tres actors i una actriu atrapats per la pandèmia de la covid-19 mentre treballaven en una adaptació de La pesta, de Camus.
Diversos espais del barri del Poblenou
14/07 - 28/07
Com a part de les activitats obertes al públic en general de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett, cinc dramaturgs i dramaturgues ens presenten unes ficcions sonores interactives que es basen en històries reals explicades per habitants dels barris.
Grec Converses

Flamenc i negritud, més enllà dels sons

Buika / Yinka Esi Graves
El Dorado - Sociedad Flamenca Barcelonesa
27/07
Un cicle de debats que es planteja com una oportunitat per reiniciar una conversa inacabada entre persones afrodescendents i africanes, i entre aquestes persones i la ciutat on viuen.
CCCB SALES
27/06
El públic podrà conèixer algunes propostes del Grec mitjançant un seguit de visites, presencials o virtuals, durant les quals assistirà a converses o veurà parts del procés de creació.
21/07 - 24/07
Els estils més moderns de dansa i música que sonen a les capitals africanes, una invasió musical alienígena, moda, pintura corporal i un final de festa amb tambors. Tot ho trobareu en la darrera setmana de programació a la plaça de Margarida Xirgu.
Plaça de Margarida Xirgu
14/07 - 16/07
Sons amb arrels negres, una jam que ens transporta als ambients més moderns de les ciutats africanes, moda i tota la poesia d’un continent, en la tercera setmana d’activitats a la plaça de Margarida Xirgu.
Plaça de Margarida Xirgu
07/07 - 10/07
Música d’arrel negra, un combinat d’artistes ple de grans estrelles, tap dance, tradicions senegaleses i molt més, en la segona setmana de propostes escèniques a la plaça de Margarida Xirgu.
Plaça de Margarida Xirgu
30/06 - 03/07
Una DJ de primera, agitació al carrer, un combinat d’artistes molt especial i ritme, molt de ritme. Tot ho trobareu en la primera setmana de propostes escèniques a la plaça de Margarida Xirgu.
Grec Converses

El llegat de les músiques negres a Barcelona

Madjody / Crochet Fiona / Marc Ayza / Fanta Cissoko /Arema Arega / Joe Psalmist
06/07
Un cicle de debats que es planteja com una oportunitat per reiniciar una conversa inacabada entre afrodescendents i africans, i entre aquestes persones i la ciutat en la qual viuen
Fabra i Coats
27/06
Sota el guiatge de l’etnomusicòloga Lucy Duran, el Trio da Kali protagonitza unes experiències de “reimaginació col·laborativa de patrimonis musicals” com la que veurem a Barcelona. S’acompanyen d’activitats com aquest taller familiar.
Fabra i Coats
29/06
Etnomusicòloga, creadora i directora de programes radiofònics sobre música del món, productora musical… Lucy Duran ha impulsat les actuacions arreu del món del Trio da Kali, però també ha treballat amb una pila de grans músics de cultures diverses.
Grec Formació

Assaig obert i classe magistral

Trio Da Kali / Lucy Duran
Fabra i Coats
28/06
L’etnomusicòloga Lucy Duran i el Trio da Kali ofereixen a la ciutat una experiència de “reimaginació col·laborativa de patrimonis musicals” i l’acompanyen d’activitats com aquest assaig obert, adreçat als i a les estudiants de música barcelonins.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades