Barcelona cultura

Activitats de l'espectador

Selecciona la data a partir de la que vols veure els espectacles

Teatre Romea
19/07
El dilluns 19 de juliol, es lliurará el premi Memorial Margarida Xirgu d’enguany a l'actriu Roser Batalla en un acte que, per primera vegada, se celebra al Teatre Romea.
Grec Formació

Es pronuncia Camí

La Mala Companyia / Ramon Simó
Sala Beckett - Poblenou
14/07 - 24/07
Com a part de la programació de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett, es posa en escena un text sobre tres actors i una actriu atrapats per la pandèmia de la covid-19 mentre treballaven en una adaptació de 'La pesta', de Camus.
Diversos espais del barri del Poblenou
14/07 - 28/07
Com a part de les activitats obertes al públic en general de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett, cinc dramaturgs i dramaturgues ens presenten unes ficcions sonores interactives que es basen en històries reals explicades per habitants dels barris.
Grec Converses

Flamenc i negritud, més enllà dels sons

Buika / Yinka Esi Graves
El Dorado - Sociedad Flamenca Barcelonesa
27/07
Un cicle de debats que es planteja com una oportunitat per reiniciar una conversa inacabada entre persones afrodescendents i africanes, i entre aquestes persones i la ciutat on viuen.
CCCB SALES
27/06
El públic podrà conèixer algunes propostes del Grec mitjançant un seguit de visites, presencials o virtuals, durant les quals assistirà a converses o veurà parts del procés de creació.
Instagram Live de Recomana
21/05
El públic podrà conèixer algunes propostes del Grec mitjançant un seguit de visites, presencials o virtuals, durant les quals assistirà a converses o veurà parts del procés de creació.
21/07 - 24/07
Els estils més moderns de dansa i música que sonen a les capitals africanes, una invasió musical alienígena, moda, pintura corporal i un final de festa amb tambors. Tot ho trobareu en la darrera setmana de programació a la plaça de Margarida Xirgu.
Plaça de Margarida Xirgu
14/07 - 16/07
Sons amb arrels negres, una jam que ens transporta als ambients més moderns de les ciutats africanes, moda i tota la poesia d’un continent, en la tercera setmana d’activitats a la plaça de Margarida Xirgu.
Plaça de Margarida Xirgu
07/07 - 10/07
Música d’arrel negra, un combinat d’artistes ple de grans estrelles, tap dance, tradicions senegaleses i molt més, en la segona setmana de propostes escèniques a la plaça de Margarida Xirgu.
Plaça de Margarida Xirgu
30/06 - 03/07
Una DJ de primera, agitació al carrer, un combinat d’artistes molt especial i ritme, molt de ritme. Tot ho trobareu en la primera setmana de propostes escèniques a la plaça de Margarida Xirgu.
Grec Converses

El llegat de les músiques negres a Barcelona

Madjody / Crochet Fiona / Marc Ayza / Fanta Cissoko /Arema Arega / Joe Psalmist
06/07
Un cicle de debats que es planteja com una oportunitat per reiniciar una conversa inacabada entre afrodescendents i africans, i entre aquestes persones i la ciutat en la qual viuen
Grec Converses

Teatre català: privilegi blanc i representacions colonials

Col·lectiu Tinta Negra: Denise Duncan, Vicenta Ndongo, Adeline Flaun
Sala Beckett - Poblenou
08/06
Un cicle de debats que es planteja com una oportunitat per reiniciar una conversa inacabada entre afrodescendents i africans, i entre aquestes persones i la ciutat en la qual viuen.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades