Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Venda d’entrades

Grec Festival

Les entrades dels espectacles del Teatre Grec, Teatre Lliure (Gràcia i Montjuïc), Mercat de les Flors, el Teatre CCCB i La Paloma, es poden adquirir als punts de venda següents:

Web de venda 
entradesgrec.barcelona.cat

Oficina Ciutadana de Cultura (OCCU)
Palau de la Virreina
La Rambla, 99
De dilluns a diumenge, de 10.15 a 20.15 h
Telèfon d'informació de taquilles: 933 161 111

Taquilles dels espais d’actuació
Es poden adquirir entrades per a l’espectacle en cartell el mateix dia de la funció.
Obertes els dies de funció com a mínim una hora abans de començar l’espectacle.

Grec Ciutat

Les entrades dels espectacles del TNC, Gran teatre del Liceu, L’Auditori, Palau de la Música, SAT! Sant Andreu Teatre, Fundació Joan Miró,  La Caldera, Fundació Joan Brossa, Sala Beckett, Teatre La Biblioteca, Teatre Romea, Teatre Goya, Teatre Condal, La Villarroel, Heartbreak Hotel Teatre, Teatre Akadèmia,  Antic Teatre, Sala Atrium, Eòlia Teatre, Sala Flyhard, Periferia Cimarronas,  Jamboree, Paral.lel 62,  Pati de la Seu del Districte de Nou Barris, Sala Montjuïc, i Filmoteca de Catalunya es poden adquirir als punts de venda següents:

Web
Consulteu el web de cada sala.

Oficina Ciutadana de Cultura (OCCU)*
Palau de la Virreina
La Rambla, 99
De dilluns a diumenge, de 10.15 a 20.15 h
Telèfon d'informació de taquilles: 933 161 111

* Només venda d’entrades per als espectacles programats a TNC, SAT! Sant Andreu Teatre, L’Auditori, Teatre Romea, Teatre Goya, Teatre Condal, La Villarroel, Teatre La Biblioteca,  Palau de la Música Catalana, la Sala Beckett i Jamboree.

Taquilles dels espais d’actuació
Es poden adquirir entrades per a l’espectacle en cartell el mateix dia de la funció.
Obertes els dies de funció com a mínim una hora abans de començar l’espectacle.


Condicions de venda de les localitats:

L’adquisició de qualsevol entrada del Grec 2024 Festival de Barcelona comporta l’acceptació d’aquestes condicions:

 • L’organització del festival no garanteix l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida als punts de venda oficials.
 • És recomanable arribar amb 30 minuts d’antelació per permetre l’entrada esglaonada als espectacles.
 • No s'admeten devolucions ni canvis d'entrades, excepte en cas de suspensió de l'espectacle.
 • Si fos imprescindible canviar el lloc o el dia d’un espectacle, s’informarà els compradors via e-mail de les instruccions a seguir per bescanviar les entrades.
 • Quan el nou emplaçament o dia no siguin adequats per a l’espectador, o quan un espectacle se suspengui abans de començar, es retornarà l’import de l’entrada pel mateix mitjà que es va fer la compra a partir de les 48 hores laborables següents de la data de suspensió i fins a un mes després de la data en què hauria tingut lloc la funció. La suspensió quan hagin passat més de 30 minuts des del seu començament de la funció no dona dret a devolució.
 • La venda d’entrades a les taquilles de l’OCCU es farà mitjançant el terminal corresponent a l’operador de cada espectacle. En alguns casos això pot comportar diferents torns d’espera.
 • Les durades dels espectacles són les que indiquen les companyies durant el període d’assaig. Acabat aquest període, en alguns casos, la durada dels espectacles pot no coincidir amb la que s’esmenta al programa.
 • Com a senyal de respecte als artistes i al públic, les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir-hi fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el responsable de l’espai ho indiqui. Als espectacles on no hi hagi cap pausa, no es podrà accedir a la sala.
 • Als espais amb localitats numerades és possible que els espectadors que arribin tard no puguin accedir als seus seients.
 • Els descomptes no són acumulables.
 • En les entrades adquirides amb descompte es podrà demanar l’acreditació corresponent per accedir al recinte.
Compra d'entrades