Barcelona cultura

Venda d’entrades

Les entrades dels espectacles del Grec 2021 Festival de Barcelona es poden adquirir als punts de venda següents:

 

Taquilles de l’Oficina Ciutadana de Cultura (antiga Tiquet Rambles)

Palau de la Virreina
La Rambla, 99
De dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h
Telèfon d’informació de taquilles: 93 316 11 11

 

Web del Grec

www.festivalgrec.barcelona 
www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/venda-dentrades

 

Taquilles dels espais d’actuació

Es poden adquirir entrades per a l’espectacle en cartell el mateix dia de la funció.

Obertes els dies de funció com a mínim una hora abans de començar l’espectacle.

 

CONDICIONS DE VENDA DE LES LOCALITATS

L’adquisició de qualsevol entrada del Grec 2021 Festival de Barcelona comporta l’acceptació d’aquestes condicions:

 • L’organització del festival no garanteix l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida als punts de venda oficials.
 • A causa del pla de contingència per la covid-19, els espectadors i les espectadores podran ser reubicats. No es garanteix, doncs, el seient triat durant la compra.
 • És imprescindible arribar amb 30 minuts d’antelació per permetre l’entrada esglaonada als espectacles. Trobareu informació detallada de cada espai en l’enllaç adjunt al correu electrònic de confirmació de la compra. 
 • Si fos imprescindible canviar el lloc o el dia d’un espectacle, s’informarà els compradors via e-mail de les instruccions a seguir per bescanviar les entrades.
 • Quan el nou emplaçament o dia no siguin adequats per a l’espectador, o quan un espectacle se suspengui abans de començar, es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida, a partir de les 24 hores següents de la data de suspensió i fins a un mes després de la data en què hauria tingut lloc la funció. La suspensió quan hagin passat més de 30 minuts des del seu començament de la funció no dona dret a devolució.
 • No s'admeten devolucions ni canvis d'entrades, excepte en cas de suspensió de l'espectacle.
 • La venda d’entrades a les taquilles de l’Oficina Ciutadana de Cultura (antigaTiquet Rambles) es realitzarà mitjançant el terminal corresponent a l’operador de cada espectacle. En alguns casos això pot comportar diferents torns d’espera.
 • Les mesures sanitàries per la covid-19 redueixen els aforaments dels espais, per tant, la compra màxima d’entrada per persona i espectacles estarà limitada.
 • L’adquisició de qualsevol entrada del Grec 2021 Festival de Barcelona comporta l’acceptació d’aquestes condicions.
 • Les entrades per als espectacles programats a Sala Montjuïc, MNAC, Antic Teatre, Teatre La Gleva, La Caldera, CCCB (Urban Nature), La Filmoteca de Catalunya, MACBA,  Ateneu 9 Barris, Teatre Borràs, Sala Flyhard, El Maldà, Sala Àtrium, Teatre Eòlia, Sala Apolo i Teatre Sagarra (Santa Coloma de Gramanet) no es venen a les taquilles de l’Oficina Ciutadana de Cultura (antiga Tiquet Rambles).
 • Consulta les instruccions i horaris d’accés als diferents espais de representació a www.festivalgrec.barcelona.
   

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades