Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Restaurant del Grec

Farm to Table

Durant el mes de juliol Farm to Table s'instal·larà als jardins del teatre per oferir una proposta gastronòmica nova i de proximitat des d’una de les terrasses més boniques de Barcelona. 

La premissa gastronòmica de Farm to Table parteix del purisme del producte de qualitat i el respecte per la pagesia de proximitat. Productors, distribuïdors, pagesos, ramaders, peixaters… Del camp a taula.

Farm to Table treballa des de zero per aportar complexitat, utilitzant tècniques de fermentació, confitats casolans, fumats… mostrant respecte per la temporada de productes i adoptant el consum sostenible i de proximitat en la varietat i qualitat que ofereix als comensals.

El concepte de Farm to Table gira entorn d'aquestes bases, però la gastronomia és viatgera i intercultural, plena de fusions i mestissatge, pur rock-and-roll a taula!

Restaurant del Grec
Pg. Santa Madrona, 36

Atenció de 16 h a 21 h

Telèfon: 693 861 862

Horaris

Els dies de representació, de 19.45 a 1.30 h
Els dies 2, 7, 8, 14, 15 i 21 de juliol també s’obrirà, només el torn de les 20.30 h.

Torns

20.00 h: Per a les persones amb entrada.
22,15 h: Obert a tothom (no cal entrada per accedir als jardins).
Postfunció: Begudes i algun piscolabis per a després de l’espectacle.

Menús

Menú degustació: 35 euros
Copa de benvinguda
Amanida d’estiu del camp a taula, tomàquets eco, encurtits i kimtxi casolà
Brandada de bacallà amb crostes cruixents de cigró
Per triar: Suquet de peix de la Costa Brava o galta de porc a baixa temperatura amb patates fregides eco
Postres per triar: Sorbet del dia o cheesecake fumat amb crumble de galeta
Aigua i pa inclòs

Menú vegà: 35 euros
Copa de benvinguda
Amanida d’estiu del camp a taula, tomàquets eco, encurtits i kimtxi casolà
Hummus de mongeta blanca amb blat de moro encurtit  i pesto vermell
Mandonguilles veganes amb ratatouille
Postres: Sorbet del dia
Aigua i pa inclòs

Fes la teva reserva aquí
 


Guinguetes als jardins del Grec

A banda del restaurant, Farm to Table també s’encarrega de la restauració de les guinguetes instal•lades als jardins del Teatre Grec, que també tindran una proposta gastronòmica variada, que inclourà clàssics com la secallona amb minibastonets o el Combo CatalaGrec (copa de cava i coca de pernil ibèric), però també novetats com les roquetes de calamar farcit de botifarra, el mollet vegà de pesto vermell o el mollet de carn de porc confitada.

 

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades