Restaurant del Grec
Farm to Table
Durant el mes de juliol Farm to Table s'instal·larà als jardins del teatre per oferir una proposta gastronòmica nova i de proximitat des d’una de les terrasses més boniques de Barcelona.
La premissa gastronòmica de Farm to Table parteix del purisme del producte de qualitat i el respecte per la pagesia de proximitat. Productors, distribuïdors, pagesos, ramaders, peixaters… Del camp a taula.
Farm to Table treballa des de zero per aportar complexitat, utilitzant tècniques de fermentació, confitats casolans, fumats… mostrant respecte per la temporada de productes i adoptant el consum sostenible i de proximitat en la varietat i qualitat que ofereix als comensals.
El concepte de Farm to Table gira entorn d'aquestes bases, però la gastronomia és viatgera i intercultural, plena de fusions i mestissatge, pur rock-and-roll a taula!
Restaurant del Grec
Pg. Santa Madrona, 36
HORARIS
Dies d’espectacle
20.00 h: Únicament per a les persones amb entrada.
22.15 h: Obert a tothom (no cal entrada per accedir als jardins), fins a les 00.30 h.
Dies SENSE espectacle
Els dies 29 de juny i 4, 6, 10, 13, 20, 22, 26 i 27 de juliol el restaurant també s’obrirà de 20:00 a 23:00 h.
No cal entrada per accedir als jardins.
INFORMACIÓ I RESERVES
Web: farmtotable.cat
Adreça electrònica: reserves@farmtotable.cat
Instagram: @farmtotable_barcelona
Telèfon/Whatsapp: 693 861 862
Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres i dies d'obertura del restaurant, de 17.00 a 21.00 h
Guinguetes als jardins del Grec
Com en aquests darrers anys, el restaurant Del Camp a Taula també s'encarrega de la restauració de les guinguetes instal·lades als jardins del Teatre Grec, on podeu gaudir de platets i begudes abans i després de l’espectacle. A més, hi trobareu una proposta gastronòmica variada, que inclou clàssics com la copa de cava amb coca de vidre i pernil ibèric, així com novetats com el bikini clàssic trufat, entrepans calents amb productes de proximitat —amb opcions veganes— i dolços sorpresa per als més llaminers.
