Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Restaurant del Grec

Farm to Table
 

La nostra premissa gastronòmica parteix del purisme del producte de qualitat i el respecte que, com a cuiners professionals, tenim per la nostra pagesia. Després de dos anys ben intensos de pandèmia que han sufocat l’hostaleria fins a arribar a un punt crític, poc s’ha posat en relleu la situació de tots els qui n’han patit les conseqüències al nostre costat, els qui cada dia ens apropen el producte a les nostres taules de treball: productors, distribuïdors, pagesos, ramaders, peixaters… Per a nosaltres, aquest projecte també és un homenatge al nostre teixit de treball. Del camp a taula.

Volem treballar des de zero per aportar també complexitat, utilitzant tècniques de fermentació, confitats casolans, fumats… mostrant respecte per la temporada de productes i així poder adoptar el consum sostenible i de proximitat en la varietat i qualitat que oferim als nostres comensals.

El concepte gira entorn d'aquestes bases, però la gastronomia és viatgera i intercultural com nosaltres, plena de fusions i mestissatge entre cultures, som pur rock and roll a taula!

Per tal de satisfer totes aquestes inquietuds gastronòmiques proposem el següent:
· El menú vegà, el de degustació i, per als més agosarats, el menú "festa grossa". Cal recalcar com a punt important que tots quatre menús del restaurant són aptes per a celíacs i intolerants al gluten.
· Mentre es desenvolupi el festival, el Teatre Grec de Montjuïc disposarà d’un servei de restaurant.

Restaurant del Grec
Pg. Santa Madrona, 36
Telèfon / Whatsapp: 693 861 862

Horari d’atenció al client: de 9 a 23 h

Horari del restaurant:
Obert els dies de representació, de 19.30 a 01.30 h
20 h, torn només amb entrada del Teatre Grec
22 h, torn obert al públic en general
farmtotablebcn@gmail.com
instagram.com/farmtotable_barcelona

Preu del menú:
· 35 € el menú vegà o degustació
· 55 € el menú "Festa grossa"

Consulta el menú aquí

Fes la teva reserva aquí

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades