Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Restaurant del Grec

Farm to Table

Durant el mes de juliol Farm to Table s'instal·larà als jardins del teatre per oferir una proposta gastronòmica nova i de proximitat des d’una de les terrasses més boniques de Barcelona. 

La premissa gastronòmica de Farm to Table parteix del purisme del producte de qualitat i el respecte per la pagesia de proximitat. Productors, distribuïdors, pagesos, ramaders, peixaters… Del camp a taula.

Farm to Table treballa des de zero per aportar complexitat, utilitzant tècniques de fermentació, confitats casolans, fumats… mostrant respecte per la temporada de productes i adoptant el consum sostenible i de proximitat en la varietat i qualitat que ofereix als comensals.

El concepte de Farm to Table gira entorn d'aquestes bases, però la gastronomia és viatgera i intercultural, plena de fusions i mestissatge, pur rock-and-roll a taula!

Restaurant del Grec
Pg. Santa Madrona, 36

Horaris

Els dies de representació, de 20.00 a 1.30 h.
El dia 20 de juliol, de 18.00 a 22.30 h.

Torns

20.00 h: Per a les persones amb entrada.
22,15 h: Obert a tothom (no cal entrada per accedir als jardins).
Postfunció: Begudes i algun piscolabis per a després de l’espectacle.

Informació

Web: farmtotable.cat
Adreça electrònica: hola@farmtotable.cat
Instagram: @farmtotable_barcelona
Telèfon/Whatsapp: 693 861 862
Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres i dies d'obertura del restaurant, de 17.00 a 21.00 h

Reserva la teva taula
 


Guinguetes als jardins del Grec

Com en aquests darrers anys, el restaurant Del Camp a Taula, també s’encarrega de la restauració de les guinguetes instal·lades als jardins del Teatre Grec, on podreu venir a gaudir de platillos i begudes, abans i després del teatre, i on també trobareu una proposta gastronòmica variada, que inclourà clàssics com la secallona amb minibastonets o la copa de cava amb coca de vidre i pernil ibèric, però també novetats com les croquetes de bacallà amb panses i pinyons, entrepans calents amb productes de quilòmetre zero i sorpreses dolces per als més llaminers.

 

Compra d'entrades