Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Aquesta informació és aplicable als espectacles del Grec 2023 programats en els espais: Teatre Grec, Teatre Lliure, Mercat de les Flors, plaça Margarida Xirgu, Dipòsit del Rei Martí, Centre Cultural La Model i la Fundació Julio Muñoz Ramonet.

 

Compra d’entrades

 

On puc comprar les entrades?

Es poden comprar les entrades en línia a través del web del Festival, www.festivalgrec.barcelona, presencialment a les taquilles de l’Oficina Ciutadana de Cultura (OCCU) (Palau de la Virreina, La Rambla, 99, 08002 - Barcelona) de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.30 hores, i a les taquilles dels espais d’actuació (obertes els dies de funció com a mínim una hora abans de començar l’espectacle).

M’ha sorgit una incidència amb el procés de compra de les entrades en línia

Si la compra s’ha fet en línia pel web del Festival www.festivalgrec.barcelona, has de contactar amb el correu electrònic helpdesk@koobin.com, que és el de l’empresa que gestiona el nostre sistema de venda d’entrades, o bé pots trucar al telèfon: 872580362 de dilluns a dijous de 9h a 18h i divendres de 8h a 14h.

El correu electrònic ofereix la resposta més immediata possible, depenent del volum de consultes o incidències. També pots revisar la bústia de correu brossa o spam per si la resposta t’ha arribat allà.

Com puc registrar-me a la web de venda d’entrades?

El web de venda d’entrades del festival inclou l’Espai personal, on queden desades totes les entrades comprades. Durant el procés de compra cal fer un registre que permet l’accés a aquest espai.

Si en edicions anteriors del festival ja havies fet alguna compra en línia, cal que introdueixis el mateix correu electrònic que vas proporcionar, que cliquis sobre Recorda contrasenya i que després segueixis les instruccions.

Si és el primer cop que compres en línia, et caldrà indicar totes les dades sol·licitades i seguir les instruccions fins que s’acabi la compra.

Per què cal donar les dades durant el procés de compra?

El registre ens permet enviar les entrades al teu correu electrònic, crear l’espai personal on s’acumulen les compres, evitar el frau informàtic i oferir serveis com la possibilitat de reimprimir les entrades. En cas de cancel·lacions, retards o modificacions dels espectacles, les comunicacions es faran preferiblement per correu electrònic. Podem utilitzar el telèfon mòbil en cas que detectem que el correu electrònic facilitat durant la compra experimenta algun error en la recepció de comunicats. El codi postal, el sexe, la data de naixement i la nacionalitat s’utilitzen merament com a dades estadístiques. A més a més, tens l’última paraula pel que fa a l’opció de rebre o no informació sobre el festival. Si prefereixes no rebre-la, n’hi ha prou amb no marcar l’opció corresponent durant el procés de compra.

He perdut o no recordo la meva contrasenya. Com puc recuperar-la?

Si has perdut o oblidat la contrasenya, fes clic a Recupera, a l’apartat Has oblidat la contrasenya?  i t’enviarem un correu electrònic amb les instruccions sobre com generar-ne una de nova.

Com puc modificar les dades del meu compte?

Pots modificar les dades personals del teu compte accedint a l’apartat Dades personals, dins del teu Espai personal.

Com puc imprimir les meves entrades?

Amb la finalitat de contribuir a reduir la utilització de paper, recomanem portar l’entrada en format digital, sempre que sigui possible. Un cop acabada la comanda, rebràs un correu electrònic de confirmació amb les entrades adjuntes, a l’adreça de correu electrònic facilitada. Per accedir al recinte, només et caldrà obrir el document adjunt en el teu mòbil i mostrar-lo al personal del festival perquè l’escanegin.

Si no tens cap dispositiu que permeti visualitzar-lo sobre la pantalla, pots imprimir els documents rebuts i mostrar-los a l’entrada del recinte. Per evitar errors en l’escaneig d’accés, cal que la impressió sigui nítida.

Tanmateix, les entrades sempre estaran disponibles a l’apartat Compres, dins del teu Espai personal.

Puc portar les entrades al meu mòbil?

En tots els espectacles venuts al web oficial de venda d’entrades del festival, es podrà accedir a l’espai corresponent ensenyant l’entrada a través del mòbil. Les entrades també estaran disponibles a l’apartat Les meves compres, dins l’Espai personal del web de venda.

Els menors, han de pagar l’entrada?

Els menors de fins a 3 anys no han de pagar entrada, però no tenen dret a seient.

Recorda consultar les recomanacions específiques de cada espectacle.

Si no puc assistir a l’espectacle, què puc fer?

No s’admeten canvis ni devolucions. Les entrades no són nominals i les pot utilitzar algú altre. Si l’entrada té algun descompte, la persona que finalment assisteixi a l’espectacle haurà de complir els mateixos criteris que donaven dret al descompte.

Venda d'entrades

Si tinc dret a un descompte, però ja he comprat l’entrada amb el preu normal, em retorneu la diferència?

No s’admeten canvis ni devolucions un cop comprades les entrades.

No he rebut cap correu amb l’entrada. Què he de fer?

Revisa la safata de correu brossa. Els correus dels sistemes de venda hi poden anar a parar. En cas de no trobar-lo, revisa l’apartat Compres, dins l’Espai personal; si has acabat de comprar les entrades, quedaran desades en aquest espai. També pots comprovar si hi ha un càrrec al teu compte bancari abans de comprar entrades de nou. D’aquesta manera evitarem possibles compres duplicades.

Si el teu banc t’ha fet el càrrec al compte i no localitzes les entrades, pots escriure a helpdesk@koobin.com.

Puc canviar les meves entrades?

L’adquisició d’una entrada representa l’acceptació de les seves condicions i, una vegada adquirida l’entrada, no es podrà canviar ni se’n podrà retornar l’import, excepte per suspensió de l’espectacle (comprova què fer en cas de suspensió).

Venda d'entrades

Què he de fer en cas de suspensió?

Si, per força major, l’organització hagués de canviar el lloc o el dia previstos per a un espectacle, s’informarà els compradors, mitjançant un correu electrònic, de les instruccions que cal seguir per bescanviar les entrades. Quan el nou emplaçament o dia no siguin adequats per a l’espectador, o quan un espectacle se suspengui abans de començar, es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida, a partir de les 48 hores laborables següents de la data de suspensió i fins a un mes després de la data en què hauria tingut lloc la funció suspesa. La suspensió d’un espectacle quan hagin passat més de 30 minuts des del seu començament no dona dret a devolució.

 

Espectacles

 

Com puc saber la durada d’un espectacle?

Pots consultar la durada dels espectacles a la seva fitxa.

Les durades dels espectacles són les que indiquen les companyies durant el període d’assaigs. Acabat aquest període, en alguns casos, la durada dels espectacles pot no coincidir amb la que s’esmenta.

Puc veure per internet la disponibilitat d’un espectacle?

Si selecciones l’espectacle, el dia i la funció, es carregarà el mapa de la sala i podràs veure’n la disponibilitat.

Si arribo tard al teatre, podré accedir a la sala?

Com a senyal de respecte als artistes i al públic, les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir-hi fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el responsable de l’espai ho indiqui.

En els espectacles on no hi hagi cap pausa, no es podrà accedir a la sala. Als espais amb localitats numerades és possible que els espectadors que arribin tard no puguin accedir als seus seients.

Podré fumar, menjar o beure dins l’aforament de butaques del Teatre Grec?

No es pot fumar ni entrar menjar, però sí beguda (sempre que no estigui en un recipient de vidre).

Puc portar el mòbil durant l’espectacle?

El mòbil haurà d’estar desconnectat i sense poder emetre cap senyal lluminós. No n’hi ha prou amb silenciar-lo. El so i la llum dels aparells són una molèstia tant per a la companyia com per al públic. L’incompliment d’aquesta norma suposarà l’expulsió del recinte.

Puc fer fotografies o gravar en vídeo l’espectacle?

No es poden fer fotografies ni cap tipus d’enregistrament dels espectacles, excepte en casos puntuals en què el teatre pugui donar-hi el consentiment. L’incompliment d’aquesta norma suposarà l’expulsió del recinte.

Per què es poden trobar entrades d’espectacles que ja les havien exhaurides?

Tots els esdeveniments inclouen una sèrie de casuístiques: entrades per a la companyia que s’assignen per contracte, entrades destinades a cadires de rodes, espais per a controls tècnics, etcètera. Algunes d’aquestes localitats poden no ocupar-se finalment i posar-se a la venda.

Disposo d’algun transport a la sortida dels espectacles programats al Teatre Grec?

A la sortida d’alguns espectacles programats al Teatre Grec (triats segons la durada i la disponibilitat de transport públic), s’habilitarà un servei d’autobusos que enllaçaran el Teatre Grec amb la plaça d’Espanya, la plaça de la Universitat i, finalment, la plaça de Catalunya.

Aquest servei serà gratuït per a tots els assistents al Teatre Grec.

 

Accessibilitat

 

Atenció a persones amb discapacitat

Al telèfon 933 161 000 t’informarem i t’aconsellarem sobre l’accessibilitat als espais.

Missatges de text curt al telèfon 933 171 416 per a persones amb discapacitat auditiva.

Persones amb mobilitat reduïda

En tots els espectacles del Teatre Grec, les persones amb mobilitat reduïda tenen reservat un espai a la part posterior del teatre (fora de l’aforament habitual); per aquest motiu, gaudeixen d’un descompte del 50%, aplicable també a una persona acompanyant. Consulteu les localitats específiques al plànol de compra d’entrades de cada espectacle.

En la resta d’espectacles amb disponibilitat de llocs reservats per a persones amb mobilitat reduïda, aquests llocs estan inclosos dins l’aforament habitual amb preus de tarifa general. Consulteu les localitats específiques al plànol de compra d’entrades de cada espectacle.

Pots consultar l’accessibilitat de tots els espais en aquest web.

Persones amb discapacitat auditiva

Part dels seients del Teatre Grec i tots els del Teatre Lliure - Sala Fabià Puigserver i del Mercat de les Flors (Sala MAC) disposen de bucle magnètic. Les entrades per al Teatre Grec només es poden comprar a l’Oficina Ciutadana de Cultura. És necessari comunicar-ho en el moment d’adquirir-les.

 

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades