La salut mental a escena!

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia. Inscriu-te

Activitat finalitzada

Adreça
C Polvorí, 16 - 08038 Barcelona
Franja horària
Matí
Horari
ds. 07 oct. · 10:30 - 12:00
ds. 07 oct. · 11:15 - 12:45
ds. 07 oct. · 12:00 - 13:30
Saltar la galeria principal

4 localitzacions, 3 monòlegs i 1 espai per a la consciència plena enllacen l’entorn natural, la seva història i la salut mental i emocional.
 

En aquest itinerari escènic, La salut mental a escena!, recorrem part de la muntanya de Montjuïc, tot vinculant-la a experiències relacionades amb la salut mental i el benestar emocional.

Anirem des del Cos de Guàrdia, al barri del Polvorí, i fins al Jardí Botànic Històric, passant per la Foixarda, tot acompanyats per una persona historiadora que ens explicarà cadascun dels espais per on passem. I en cada espai hi podrem veure una de les propostes escèniques.

Les peces que es representaran són: Monòleg Quince minutos d'Irene Hernanz, interpretat per l'actriu Paula Vera. Un fragment del monòleg, Tonta d'Albert Baldomà de la mà de l'actiu Núria Florensa. Monòleg El llindar de Juan A. Jiménez, interpretat per l'actriu Gemma Charines.

L'última parada serà a la Masia del Jardí Botànic Històric on farem una pràctica de mindfulness i consciència plena amb Laura Casas Español.

Des dels Centres Cívics de La Marina fem aquesta proposta emmarcada en les jornades TRENCA/MENTS, sobre salut mental i benestar emocional que tindran lloc al barri des del 10 d'octubre i fins al 30 de novembre. D'aquesta manera enllacem l'entorn natural, la seva història i la salut mental i emocional.

Informació pràctica: Hi haurà 3 passis: 10.30 h, 11.15 h i a les 12 h. 
 

El punt de sortida de tots els passis de l'itinerari és el Cos de Guàrdia al barri del Polvorí i  tots acaben al Jardí Botànic Històric. 

La durada total de l'activitat és de d'1,5 h.


Més informació La Cadena / Casa del Rellotge

També et pot interessar