Vés al contingut

Programa

Imatge
CONGRÉS ACADÈMIC

©Foto: Sincerely Media

Torna al llistat
CONGRÉS ACADÈMIC - PARTICIPACIÓ I TREBALL CULTURAL III
- h
El Molino
Materialització dels drets culturals en espais de proximitat i gestió comunitària

Aquesta taula s’endinsa en la cultura de base comunitària i, en particular, en els seus models de gestió, les dificultats i reptes als quals ha de fer-hi front, i el seu valor i contribució a l’efectivitat dels drets culturals.

Ponents:

Sergio Ramos Cebrián: Espacios activos y derechos pasivos: una historia no resuelta en las políticas culturales de proximidad.

Ricardo Klein (Universitat de València): Escenarios actuales sobre las Políticas Culturales de Base Comunitaria en Iberoamérica. Entre la gobernanza relativa y el derecho restringido a participar.

Santi Eizaguirre, Javier Rodrigo: Perquè tot és de tothom. Gestió comunitària de la cultura i economia solidària.

Rocío Nogales Muriel (EMES International Research Network), Begoña Rius Peña (TuPatio Hall de Artistas), María Camarero Peña (Resucitadero): Delineando horizontes comunes para el arte y la vida en España. Resultados del primer estudio de la Red de Espacios y Agentes de Cultura Comunitaria.

També et pot interessar

Imatge
TAULA DE CIUTATS

©Foto: Timon Studler

TAULA DE CLAUSURA

- h
|
Paral·lel 62
Taula rodona entre representants institucionals de diferents ciutats i organitzacions mundials que estan treballant al voltant de la defensa i l’aterratge dels drets culturals.
Share