Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Emergència climàtica: la ciència respon. Debats científics per adults i joves.

Els dies 31 de maig i l’1 de juny es van celebrar les segones jornades on es va reunir la comunitat científica per compartir experiències i recerca sobre el canvi climàtic. Les jornades es van realitzar al pati de l’Institut d’Estudis Catalans i s’hi va poder assistir tant presencialment com de manera virtual.

A les diferents taules es van tractar temes com l'alimentació i el canvi climàtic; com afecta el canvi climàtic a la salut dels barcelonins i barcelonines; com ha de ser l’espai públic, la mobilitat i el verd urbà de la ciutat pensat en clau climàtica; i quines son les accions i propostes que es poden desenvolupar des de l'acció ciutadana.

Durant les jornades també es comptà amb la intervenció de joves universitaris i de diversos centres educatius del programa Escoles + Sostenibles que, durant el curs escolar en el marc de la iniciativa Joves per l’emergència climàtica”, han treballat les mateixes temàtiques que es van presentar a les jornades.

Les jornades es van difondre a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i estan disponibles aquí:

Emergència climàtica: la ciència respon. Debats científics per adults i joves.

Dia 1

Dia 2