Entrevistes de Comerç + Sostenible

Entrevistes i converses d’actualitat sobre sostenibilitat i medi ambient amb membres de la Xarxa.

Els membres de Comerç + Sostenible que vulguin donar a conèixer la seva organització i les accions de sostenibilitat que estan duent a terme poden sol·licitar una entrevista emplenant aquest formulari

Mostrant 10 resultats.

 • 19/06/2024 - 10:20 h Participació L’entrevista: Vicepresidència del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

  “És molt satisfactori rebre propostes de la ciutadania, ja que sovint aporten idees amb un gran potencial transformador”, GIxSU i Posidonia Green Project, Vicepresidències del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

 • 16/05/2024 - 11:37 h Medi ambient i sostenibilitat L’entrevista: Gremi de Cinemes de Catalunya

  "És important transmetre el missatge de la sostenibilitat i comptar amb la col·laboració dels nostres espectadors per facilitar la transició ecològica dels cinemes”, Pilar Sierra, Directora del Gremi de Cinemes de Catalunya. 

 • 21/03/2024 - 15:52 h Medi ambient i sostenibilitat L'entrevista: Fundació Privada per a l’Ordenació del sector de la Construcció a Catalunya

  “L’objectiu estratègic de la Fundació amb el segell RECONS és incrementar la valorització i reaprofitament dels residus de la construcció i demolició generats a Catalunya fins a un 75%”, Josep A. Martínez Zaplana, president de la Fundació.

 • 11/12/2023 - 11:58 h Medi ambient i sostenibilitat L’entrevista: Born To Be Glittered

  “Volem que les persones s'oblidin de fer servir plàstic per anar de festa o ballar”, Melina Stoll, fundadora de Born To Be Glittered.

 • 02/11/2023 - 14:42 h Comerç i mercats L'Entrevista: La Barqueta peix de proximitat

  “Des de les llotges s'està treballant amb el projecte 'Pesca Neta' que té per objectiu retirar diàriament les deixalles del mar per a reciclar-les i reutilitzar-les”, Montse Millán, propietària de La Barqueta peix de proximitat.

 • 02/11/2023 - 14:37 h Comerç i mercats L’entrevista: Eix Comercial del Raval

  “Per a nosaltres, no hi ha res més sostenible que el comerç de proximitat”. Jordi Bordas, gerent de l’Eix Comercial del Raval.

 • 20/10/2023 - 13:31 h Comerç i mercats L'entrevista: Foodcoop

  “Ens organitzem de forma horitzontal i participativa, intentant prioritzar la transparència en tots els vessants”. Esther Bermejo, gestió de xarxes socials i comunicació externa a Foodcoop.

 • 29/06/2023 - 12:24 h Comerç i mercats L’entrevista: Associació de Comerciants Creu Coberta

  “Ara en sabem més de tot plegat i el missatge no és tant el material, sinó la reutilització que se'n faci després”, Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

 • 04/05/2023 - 12:30 h Comerç i mercats L’entrevista: Gremi de Peixaters

  “Com a repte, la nostra intenció és millorar tot l'envasat que tenim, que és el principal problema de les peixateries, ja que tot està fet de plàstic”, Àlex Goñi, president del Gremi de Peixaters.

 • 20/04/2023 - 12:36 h Comerç i mercats L’entrevista: Petit Suc

  “Volem que aquestes accions que prenem en el nostre comerç inspirin a altres persones a fer-les també, ja que és beneficiós per a tots i totes”, Marianno Chitarrini, fundador de Petit Suc.