Destaquem

  • Us compartim una selecció de recursos destacats escollits pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental per celebrar aquesta destacada efemèride des dels centres educatius.

  • Joc d’associació infantil (3-6 anys) per aprendre a classificar els aliments segons la seva procedència. Els infants podran identificar d’on venen i on creixen diferents aliments. Permet millorar les habilitats d’identificació, discriminació i classificació a més de desenvolupar l’observació i la descripció dels dibuixos i fotografies. També afavoreix una ampliació del vocabulari referent als aliments. Es pot descarregar la guia pedagògica que inclou activitats i instruccions del sistema de joc.

  • Guia bàsica i exhaustiva que recull una mostra de les espècies marines més comunes i representatives del litoral català. Es presenten agrupades en làmines a una mateixa escala per facilitar-ne la comprensió i la identificació. Textos en català, inclou el nom científic i el nom popular en castellà i anglès. Forma part de la col·lecció Miniguia de camp.

  • Guia il·lustrada que recull més de 100 espècies de papallones que per la seva abundància, bellesa o singularitat cal conèixer. A cada làmina es troben il·lustrades a la mateixa escala una desena de papallones, acompanyades d'un petit text i unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i identificació. Textos en català, inclou el nom científic i el nom popular en castellà i anglès. Forma part de la col·lecció Miniguia de camp.

  • Catàleg de l’exposició centrada en la fusta com a material clau al servei de l’evolució cultural humana. Presenta una àmplia visió de les aplicacions actuals de la fusta en la construcció, els automòbils, l’aeronàutica, el tèxtil, l’acústica, la salut i l’energia, en benefici de la sostenibilitat del planeta i com a fonament de la bioeconomia circular. Conté un repertori il·lustrat de 30 espècies d'arbres i fustes de l'àrea mediterrània, amb dades sobre característiques, creixement, floració, fructificació i usos.

Pàgines