Destaquem

 • Durant els mesos de maig i juny, l'SDEA atendrà en horari de matins els dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 14 h. I en horari de tarda els dimarts, de 15 a 18.30 h. El mes de juliol, l'atenció serà tots els dies en horari de matí, de 10 a 14 h. A l'agost, el servei romandrà tancat.

 • Lectura que recull un conjunt de reflexions des de set temàtiques diferents: emergència climàtica, ciutat, feminismes, habitatge, mobilitat, sobirania alimentària i consum. És una proposta per posar en moviment la ciutadania i animar a un canvi d'hàbits, descobrir la situació actual i la urgència de conscienciar que no hi ha més oportunitat que el moment actual.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • L’autora planteja la necessitat de reflexionar, frenar i deslegitimar les necessitats construïdes a l’actual societat. Construir una altra forma de benestar que estigui allunyada de la societat esquizofrènica de consum i explotació, trencar amb conviccions errònies sobre el progrés material i la potencialitat de les dones.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • Llibre que ens aproxima a espècies d’animals silvestres que viuen en ambients urbans, com poden ser: parcs, jardins, edificis, cases, etc. Es descriuen característiques i comportaments dels animals.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • Joc de cartes que ens mostra de forma amena aspectes ètics relacionats amb la traçabilitat dels aliments que consumim habitualment. Els jugadors es posen en el paper de consumidors i consumidores que intenten fer una compra la més justa, ecològica, saludable i solidària possible.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

Pàgines