Destaquem

 • Lectura que recull un conjunt de reflexions des de set temàtiques diferents: emergència climàtica, ciutat, feminismes, habitatge, mobilitat, sobirania alimentària i consum. És una proposta per posar en moviment la ciutadania i animar a un canvi d'hàbits, descobrir la situació actual i la urgència de conscienciar que no hi ha més oportunitat que el moment actual.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • L’autora planteja la necessitat de reflexionar, frenar i deslegitimar les necessitats construïdes a l’actual societat. Construir una altra forma de benestar que estigui allunyada de la societat esquizofrènica de consum i explotació, trencar amb conviccions errònies sobre el progrés material i la potencialitat de les dones.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • Llibre que ens aproxima a espècies d’animals silvestres que viuen en ambients urbans, com poden ser: parcs, jardins, edificis, cases, etc. Es descriuen característiques i comportaments dels animals.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • Joc de cartes que ens mostra de forma amena aspectes ètics relacionats amb la traçabilitat dels aliments que consumim habitualment. Els jugadors es posen en el paper de consumidors i consumidores que intenten fer una compra la més justa, ecològica, saludable i solidària possible.
  Consulteu-ne la disponibilitat!

 • Recull de 20 bones pràctiques ciutadanes per fer front a l’emergència climàtica a partir del testimoni de les persones que les han impulsat en diferents àmbits: energia, mobilitat, consum, benestar de les persones, biodiversitat, inclusió, cooperació, etc.

Pàgines