Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.900 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  •  

    El pròxim dimarts, 13 de juny, IDAEA presenta la guia pràctica "Com evitar els plastificants? Guia de bons hàbits per reduir l’ús de plàstics" realitzada en el marc del projecte ‘Fes el canvi, Be Plastic Free’, en col·laboració amb l’Escola Solc i l’associació Zero Waste BCN. L'acte se celebra en el Centre Cívic Pere Quart, de 18 a 20 h. ja us hi podeu inscriure.

  • Us hi esperem el divendres 9 de juny per celebrar conjuntament que la Xarxa no para de créixer, per gaudir d’una ponència inspiradora i per conèixer les 10 Bones idees per canviar el món, escollides entre totes les del 2022. No us ho perdeu!

  • Seminari de l’Observatori del Deute en la Globalització que té per objectiu d’organitzar la ciutadania, les entitats i organitzacions per fer front a "una nova onada de deute tenyida de verd". Tindrà lloc el dissabte 10 de juny a la Nau Bostik. Ja podeu consultar el programa i inscriure-us-hi.

  • Nou horari temporal de l'SDEA

    Durant els mesos de maig i juny, l'SDEA atendrà en horari de matins els dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 14 h. I en horari de tarda els dimarts, de 15 a 18.30 h. El mes de juliol. l'atenció serà tot els dia en horari de matí, de 10 a 14 h. A l'agost, el servei romandrà tancat.

  • El 24 de maig es va publicar el llistat de la resolució provisional de la Convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes en el marc de l'emergència climàtica de la ciutat de Barcelona 2023. El termini per presentar la documentació acreditativa requerida i al·legacions, si escau, és de 10 dies hàbils. 

Pàgines