Enllumenat de Nadal

  • ..
  • ..
  • ..

Festes. L’enllumenat de Nadal s’encendrà el 22 de novembre i es mantindrà instal·lat fins al 6 de gener.

Enguany la il·luminació nadalenca cobrirà mitja hora més i incrementarà la cobertura de l’horari dels establiments comercials. L’objectiu d’aquesta mesura és contribuir a la dinamització del teixit comercial i, a la vegada, que durant els dies ordinaris els llums s’apaguin abans per respectar el descans dels veïns.

D’aquesta manera, els llums de Nadal s’encendran cada dia a les 18.00 hores. De diumenge a dijous l’enllumenat s’apagarà a les 23.00 hores, i els divendres i dissabtes, a les 24.00 hores. La nit de Nadal s’apagaran a la 1.00 hores, el dia de Nadal a les 24.00 hores i per Cap d’Any i la nit de Reis, a les 2.00 hores.

En conjunt, l’enllumenat nadalenc s’estendrà també a les zones comercials amb menys teixit econòmic i menys denses per tal de promoure el comerç de proximitat, tant en els grans eixos comercials com en els barris menys cèntrics.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.


L´enllumenat de Nadal dels carrers de Barcelona s´encendrà el dia 22 de novembre i romandrà fins el dia 6 de gener.

Els llums de Nadal s´encendran cada dia a les 18h, mitja hora abans que l´any passat. De diumenge a dijous l´enllumenat s´apagarà a les 23h, i els divendres i dissabtes a les 24h. En el cas dels dies extraordinaris, la Nit de Nadal s´apagaran a la 1h, el Dia de Nadal a les 24h, i per Cap d´Any i Nit de Reis, a les 2h.

A tota la ciutat

Districte:
Ciutat Vella
Població:
Barcelona
On
A tota la ciutat
Quan
Del 22/11/2018 al 06/01/2019.

Comparteix aquest contingut