Fira de Nadal de la Sagrada Família

Fires. És el mercat nadalenc de més tradició de l'Eixample, amb prop d'un centenar de parades, també d’alimentació artesana.

La Fira de Nadal de la Sagrada Família fa seixanta anys que ven avets, guarniments, pessebres i regals a la plaça de la Sagrada Família.

A més dels tradicionals sectors d’arbres i plantes de Nadal, pessebres i decoració nadalenca, aquest mercat ofereix productes alimentaris artesans, com ara torrons, formatges, embotits, llaminadures i castanyes. També hi trobareu parades amb productes de regal, principalment d’artesania, bijuteria i roba.

Horaris


La Fira de Nadal de la Sagrada Família és el mercat nadalenc de més tradició de l'Eixample i reuneix prop d'un centenar de parades d´avets de Nadal i guarniments, pessebres i figures, regals i productes alimentaris artesans com torrons, formatges i embotits. Una fira nascuda als anys 60 que està ubicada la plaça de la Sagrada Família.

El mercat compta amb un total de 88 parades que es distribueixen de la següent manera:

· Sector Verd: on les 20 parades que el conformen estan dedicades a la venda d´arbres i plantes de Nadal.
· Sector Pessebres i Figures tradicionals: destinat a la venda de pessebres i guarniments de Nadal. Comptarà amb 36 parades.
· Sector Alimentació: aquí es troben les botigues de llaminadures, castanyes i les xurreries, un total de 11 parades.
· Sector Regals: venda de productes variats per a regalar, principalment d´artesania, bijuteria i roba. Compta amb 21 parades.

Plaça Sagrada Familia

Adreça:
Pl Sagrada Família, 1
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Plaça Sagrada Familia
Quan
Del 24/11/2018 al 23/12/2018.

Comparteix aquest contingut