Home / Agenda / Grup de consum ecològic

Al casal hi tenim un grup de consum ecològic que està en marxa des de fa un temps. Aquest grup està composat per persones o famílies que reben una cistella cada dues setmanes, amb verdures ecològiques provinents del Mas la Datzira, una cooperativa de pageses del moianès que produeixen tot tipus de verdures i productes elaborats.

El grup de consum es caracteritza, a diferència del consum dominant, pel consum de producte 100% ecològic, l'establiment d'una relació horitzontal, justa i directa entre pagès i consumidor, l'assemblearisme i l'autogestió.

Aquest grup, que es gestiona de manera assembleària, s'encarrega de rebre les cistelles, fer les comandes de verdures que no s'inclouen a la cistella tancada (les extres), mantenir ordenat l'espai durant el repartiment i carregar les caixes plenes i buides que ens porten amb la furgoneta.

El repartiment de la cistella es fa els dijous a partir de les 18h, i tenim alguna plaça per poder acollir nous i noves membres del grup de consum. Si tens ganes de consumir un producte ecològic, de proximitat, i amb un compromís amb el bon tracte i la solidaritat amb la pagesia, contacta amb nosaltres i t'explicarem com ho has de fer.

Si voleu contactar amb el grup, el nostre correu electrònic és grupconsumcalisidret@gmail.com

Horaris

Adreça:
Carrer de Josep Pla, 174
Districte:
Sant Martí
Barri:
Provençals del Poblenou
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 932653645