Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Llença't a una setmana plena de propostes culturals per a tots els gustos

12/02/2024
Prepara't que ompliràs la teva agenda cultural amb els 15 espectacles que t'apropem aquesta setmana des del circuit.

Set dies amb moltes propostes del Barcelona Districte Cultural de teatre, música en directe, cinema familiar, circ i dansa repartides per tota la ciutat; alguns espectacles, com l'obra teatral La Primera i les mestres de la República, la proposta de la companyia TotalCirc, Hotel Bucarest, o el concert familiar Rebobina!, ja els vas poder veure la setmana passada.

Aquesta setmana arriben novetats: estrenem els directes de la Carlota Flâneur i de l'Eva Sierra, al CC Matas i Ramis i al CC Baró de Viver, respectivament. També oferim teatre que ens parla de reptes i injusticies socials com El rey del Gurugú; tracten temes com els perills de la pressió estètica, l’acceptació i l’estima pròpies com passa a Adeu, Jane! o reivindiquen la figura de les dones treballadores nascudes als anys cinquanta, com succeeix a Mi madre en bragas.

Hi haurà subtítols, interpretació a llengua de signes catalana i bucle magnètic a les representacions de Pòsit, el divendres 16 de febrer, al Centre Cívic La Sedeta i continuen les projeccions a diferents espais culturals de barri de la ciutat del film Tony, Shelly i la llanterna màgicauna pel·lícula plena de màgia, misteris i... llum!

El Petit Cineclub o la música de CapGira no són les úniques propostes familiars que trobaràs al circuit els dies vinents: tenim teatre per a infants de 2 a 8 anys amb Dins el cau del Tabalet, dels Farres Brothers, divendres 16 al CC Can Clariana Cultural; i tenim molt circ! amb l'espectacle Miss Margherita, de Tita8lou, al Casal Font d'en Fargues; amb la proposta Solo de Dos, de Duo x Caso, a la Sala Carlos Díaz de l'Institut Barri Besòs o amb Penjats, de Los Colgados, al CC Tomasa Cuevas - Les Corts.

Recorda que tens totes aquestes propostes i més a la nostra web; on també pots reservar les teves localitats!

Compartir