Cloenda del MercèDansa. Cobla Sabadell i el Galop de la Mercè

Inici

Cloenda del MercèDansa. Cobla Sabadell i el Galop de la Mercè


El MercèDansa, la mostra de danses vives del Principat, la Catalunya Nord i la Franja de Ponent que al matí haurà ocupat l’esplanada de la Catedral, es trasllada a la tarda a la plaça de Sant Jaume per a la seva cloenda. Ho fa, per descomptat, amb l’acompanyament de la Cobla Sabadell dirigida pel mestre Joan Gómez, i amb la intenció, com sempre, de fer ballar tothom.

El Galop de la Mercè és l’acte final del MercèDansa, el moment en què deixarem de ser espectadores i espectadors passius de l’exhibició i participarem activament de la festa. Perquè en el Galop, les i els dansaires que hauran actuat al matí ens conviden a fer aquest galop amb una música composada pel recordat mestre Jesús Ventura. Serà una oportunitat única per endinsar-nos en un patrimoni tan ric i extens com desconegut, tot un regal.

L’Esbart Català de Dansaires és l’entitat organitzadora del MercèDansa i del Galop de la Mercè, dues propostes per accedir a danses tradicionals catalanes a l’aire lliure i de manera comunitària. I, per fer-ho més festiu, l’organització distribuirà mocadors entre el públic, tant si balla com si no. Una bona ocasió per aprendre, gaudir i viure la festa com un o una dansaire més.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Sant Jaume, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Ballada de sardanes. Cobla La Principal del Llobregat

  La Plaça de Sant Jaume
  DS. 23 · 19:00 h

  23 de setembre nit

  La Nit de la Vigília

  La Plaça de Sant Jaume
  DS. 23 · 22:45 h