Concert "Anna Colom + Ángeles Toledano"

Anna Colom + Ángeles Toledano

Barcelona / Jaén

Flamenc  músiques d’arrel

Edat recomanada: més de 18 anys

 

Dues cantaores, dues maneres de viure el flamenc, compartiran cartell i escenari a Música Mercè: Anna Colom, música i compositora barcelonina, i Ángeles Toledano (Villanueva de la Reina, Jaén), prometedora veu del flamenc actual. Colom hi presentarà el seu nou treball discogràfic, Cayana, un viatge pel folklore i els ritmes que han influït en el flamenc al llarg de la seva història. Un àlbum amb referències múltiples, de la samba brasilera al candombe uruguaià, del fandango de Veracruz al de Huelva. Colom estarà acompanyada d’una banda de quatre músics, la bailaora mexicana Karen Lugo i un bon nombre de convidats.

Quant a Toledano, oferirà el seu espectacle flamenc, adaptat per a aquesta ocasió especial, en la nova etapa d’una gira de concerts que ja ha passat pel Flamenco Fest de Londres, el Suma Flamenca Joven (Madrid) o el Festival d’Art Flamenc de Catalunya, entre altres grans cites del gènere. La jove cantaora situa el flamenc en el present, recolzant-lo en la seva sensibilitat, experiència i reconeixement.

El concert clourà amb una actuació que unirà aquestes dues figures, propostes de nova fornada que van de la tradició a la modernitat amb una mirada femenina i jove.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de la Catedral, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre tarda

  Sardanes

  Sardanes inaugurals

  Avinguda de la Catedral
  DV. 22 · 19:00 h

  22 de setembre nit

  Flamenc contemporani

  Concert "PERRATE: TRES GOLPES"

  Avinguda de la Catedral
  DV. 22 · 22:00 h