Concert "Belgrado"

Belgrado

Barcelona/Polònia/Veneçuela/Regne Unit


El grup Belgrado, amb base a Barcelona i membres procedents del Regne Unit, Veneçuela i Polònia, ens delectarà amb la presentació en directe del seu quart àlbum Intra Apogeum, llançat aquest 2023.

Des dels seus inicis l’any 2010, Belgrado ha emergit de l'escena underground mediterrània amb un estil postpunk i new-wave que s'endinsa en l'italodisco. Una onada eslava impregnarà les vostres oïdes des del primer moment gràcies a la veu de Patrycja Proniewska cantant en polonès, amb la companyia de Fernando Márquez fusionant guitarres plenes de chorus i retards amb sintetitzadors analògics, Jonathan Sirit aportant melodies amb els seus sintetitzadors i caixes de ritmes, i Louis Harding impulsant el ritme amb un baix comprimit i un caràcter tan enèrgic que us serà impossible quedar-vos quiets.

Amb una estètica influïda per l’avantguardisme de principis del segle XX, el constructivisme i l'escola de la Bauhaus, combinada amb una essència retro occidental dels anys vuitanta, Belgrado ha portat la seva música a diferents racons del planeta, contagiant audiències de totes les cultures amb la seva energia imparable, i aquest setembre arriben al Festival BAM per fer saltar a tot Barcelona.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre tarda

  Electrònica/Post-punk

  Concert "Anika"

  Plaça Reial
  DV. 22 · 20:00 h

  22 de setembre nit

  Rock/Punk

  Concert "shego"

  Plaça Reial
  DV. 22 · 23:00 h