Concert de "Coàgul + O'o + Coure"

La 7a edició de l’Acció Cultura Viva (ACV), festival que té lloc durant els dies de la Festa Major de la Mercè, es gaudirà aquest setembre a diferents escenaris de Sant Andreu. Un d’ells serà la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, on la tarda del 23 de setembre es podran seguir diversos projectes de caire íntim i experimental.


Obrirà el foc a les 16.45 h Coàgul, amb l’espectacle titulat Hipercoàgul Octanari. Coàgul és un projecte de música industrial iniciat el 2009 per l’artista Marc O’Callaghan Selva. La idea motriu és la condensació de les essències arquetípiques d’idees universals concretes, que es poden expressar per mitjà de símbols tradicionals i són transportables a qualsevol medi disciplinar.


A les 18 h serà el torn d’O’o, duet barceloní format pels músics experimentals francesos Victoria Suter i Mathieu Daubigné. La seva música combina sintetitzadors analògics, instrumentació en viu, harmonies vocals i drons per construir un món màgic i lúdic, habitat per aus legendàries, bells cants i una natura abundant.


I clourà la tarda Coure presentant el disc titulat Inversum Nema. És el seu primer àlbum, i hi trobem música de diferents estils, des del doom al free jazz en format instrumental. Formen el grup Ferran Giralt a la guitarra, Rowie a la bateria, Richie al baix, Pablo Volt a la trompeta i Ferran Besalduch al saxo baix.


L’entrada a les actuacions és gratuïta.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • C Sant Adrià, 20
  • Sant Andreu
  • Sant Andreu
  • 08030 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Concert "Coàgul: Hipercoàgul Octanari"

  Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
  DS. 23 · 16:45 h

  Concert "O'o"

  Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
  DS. 23 · 18:00 h

  Concert "Coure: Inversum Nema"

  Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
  DS. 23 · 19:15 h