Concert "Gruvarna"

Inici

Gruvarna

Conservatori Superior del Liceu

Barcelona

Jazz/hip-hop

 

El xilè Felipe Aravena, (guitarra elèctrica), el suís-espanyol Gaspard Creux (bateria), el colombià Jorge Cabezas (baix elèctric), l’argentí Ezequiel Burin (guitarra) i l’espanyol David Padilla (saxo) són els components de Gruvarna, un quintet de fusió de jazz i hip-hop format en el marc del Màster en interpretació de jazz i música moderna del Conservatori Superior del Liceu. Les sessions i els assaigs setmanals van esdevenir un espai per provar idees i treballar sobre composicions originals, inspirades per les estètiques de la BAM i el jazz modern d’avantguarda.

Gruvarna és el fruit d’un element en comú, el jazz, i d’una infinitat d’influències que cada integrant aporta al grup des dels seus orígens musicals i culturals, de manera que es genera tota una cruïlla sonora internacional. Amb seu a Barcelona, el grup ha creat un llenguatge propi i un so ben definit per a les composicions que interpreten, concebudes per tocar plegats.

L’actuació d’aquest jove grup forma part de la programació que Música Mercè dedica als nous talents que emergeixen a les aules de diverses escoles musicals de la ciutat. El Conservatori Superior del Liceu ha escollit Gruvarna com a representant de la qualitat dels i de les artistes que forma.

Durada: 90 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Concert "Maryana Klochko (live)"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DS. 23 · 20:15 h

  23 de setembre nit

  Música / cançó d’autor / pop-rock intimista

  Concert "Adriano Galante"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DS. 23 · 22:00 h
  Neosoul / música africana / electrònica / jazz

  Concert "Bikôkô"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DS. 23 · 23:45 h