Concert "pablopablo"

 • Carrer del Rosselló, 515
  • 50m
  • dl. 25 · 18:00

pablopablo

Madrid.


Pablo Drexler, aka pablopablo, ha heretat la passió per la música dels seus pares, també músics, ja que, des de ben petit, va començar a gravar les seves primeres demos. Des de llavors, la seva obsessió per la producció i la composició musical no ha deixat de créixer.

Actualment, estudia a la Guildhall School of Music & Drama de Londres, on comparteix classes amb artistes destacats de l'escena musical britànica actual com Black Midi, Black Country New Road o Jockstrap. En la seva primera gira en solitari, després d'esgotar ràpidament les entrades a les seves anteriors dates a Madrid i Barcelona, pablopablo combina cançons del seu àlbum debut homònim amb material inèdit que es publicarà aquest 2023.

A més, la seva versatilitat el porta a formar part del Sin cantar ni afinar Tour de C. Tangana. També ha participat en la composició de "Tocarte" amb Jorge Drexler, amb la qual van guanyar dos premis Grammy Latinos a les categories de millor cançó i millor gravació. Això és només l'inici per a un jove artista amb un potencial creatiu sense límits.

No et perdis l'oportunitat de gaudir del talent i l'energia de pablopablo en la seva actuació al festival BAM aquest 2023. Prepara't per descobrir aquest prometedor artista i deixa't portar per la seva presència escènica captivadora.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer del Rosselló, 515
  • Eixample
  • la Sagrada Família
  • 08025 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí

  25 de setembre tarda

  Ambient/New-wave

  Concert "Me Siento Extraña presenta: oqbqbo (live)"

  Antiga Fàbrica Estrella Damm
  DL. 25 · 15:20 h
  Pop/Electrònica/Cant tradicional/Glitch

  Concert "NOIA"

  Antiga Fàbrica Estrella Damm
  DL. 25 · 16:40 h
  Electrònica

  Concert "CLARAGUILAR"

  Antiga Fàbrica Estrella Damm
  DL. 25 · 19:20 h
  Electro/Ambient

  Concert "Poly Chain"

  Antiga Fàbrica Estrella Damm
  DL. 25 · 20:25 h