Espectacle "Riures per Palestina"

Pista de bàsquet

Riures per Palestina

Compañía de Circo Rolabola

Andalusia

Circ

Per a tots els públics

 

La Mercè porta al Parc de l’Aqüeducte una representació destacada del circ andalús, amb companyies com aquest Circo Rolabola que hi presentarà un espectacle purament circense, en què el risc, la tensió, l’habilitat, l’humor i la participació del públic són part essencial.

I per prendre part en aquest festival de circ solidari organitzat per Pallassos sense Fronteres, la formació recupera números d’acrobàcies, malabars i altres tècniques i disciplines amb què va fer riure a les nenes i els nens de Palestina.

Creada com a companyia de circ professionals fa gairebé vint-i-cinc anys, Rolabola ha participat en múltiples iniciatives, des de la gestió d’espais col·lectius a l’assessorament artístic de festivals o la producció d’espectacles. I, per descomptat, l’adhesió a projectes de cooperació internacional, com el de PSF.

El Premi Nacional de Circ 2017 certifica la qualitat d’una companyia que a Riures per Palestina portarà quatre grans artistes a la pista de bàsquet perquè grans i menuts se sorprenguin amb els equilibris o les acrobàcies aèries, i, sobretot, perquè riguin de valent amb un art universal que té la capacitat de fer brollar espais de felicitat en llocs en conflicte.

Durada: 45 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

    Anar al principi del mapa
    • Avinguda dels Rasos de Peguera, 51
    • Nou Barris
    • Ciutat Meridiana
    • 08033 Barcelona