A BARCELONA SOM
I VOLEM CONTINUAR
ESSENT SENSIBLES
A LA REALITAT
Competició escolar

COMPETICIÓ ESCOLAR

Sempre que sigui viable, l'alumnat amb discapacitat participarà a les competicions convencionals i en les trobades esportives i lúdiques no competitives. Però també es contempla la possibilitat d'organitzar lligues d'esport adaptat amb finalitat competitiva o recreativa, en funció del nombre d'escolars amb discapacitat.
En ambdós casos, el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB) vetllarà per l'adaptació dels reglaments i de la normativa de competició, per tal de facilitar la participació activa i efectiva de l'alumnat amb discapacitat.

L’entitat organitzadora de la competició escolar vetllarà per l’adaptació dels reglaments i de la normativa de competició, per tal de facilitar la participació activa i efectiva de l’alumnat amb discapacitat.

Més informació

Més enllà de la competició

Amb l’objectiu de conscienciar a tots els agents implicats en la competició escolar, el CEEB afegirà continguts específics orientats a la inclusió en les seves formacions, tant dels tutors/es esportius com dels tutors/es de joc.

A més, des del CEEB es desenvoluparà un seguiment exhaustiu de la competició en col·laboració amb les entitats participants i el comitè d’esport sense barreres. D’aquí, es podran extreure casos molt enriquidors que aproparan la competició encara més cap a un esport escolar inclusiu.

  • Segueix-nos a:
  • flickr
  • facebook
  • twitter
  • youtube
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
  • Ajuntament de Barcelona