Fira de Santa Llúcia als voltants de la Catedral de Barcelona

Des del 1786 se celebra la Fira de Santa Llúcia al davant de la Catedral. És una de les més populars de la ciutat i s'hi poden trobar productes d'artesania i elements típics de les festes de Nadal.

Les parades s'agrupen en tres sectors: pessebres i figures (amb tot tipus de personatges, ja siguin tradicionals o procedents de l'actualitat i la cultura popular); verd i vegetació (arbres naturals o artificials, molsa, tions...); i altres articles (roba, joieria, objectes de decoració i regal).

Mentre dura la Fira de Santa Llúcia es pot gaudir d'espectacles i d'activitats relacionats amb els costums de Nadal, com el tió gegant, la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal, ballades d'esbarts i actuacions musicals.

Aquest any s'adoptaran les següents mesures sanitàries especials per adaptar-se a l'excepcional situació sanitària:- La fira estarà perimetrada i delimitada amb dos controls d´accés: entrada i sortida- A l´entrada es prendran les dades de contacte dels visitants i hi haurà gel hidroalcohòlic- Es redueix l'aforament al 30 % de la capacitat- Hi haurà 126 parades, respecte de les 282 de l'any passat

Totes les activitats i els horaris estan subjectes a modificacions en funció de les noves mesures que puguin establir les autoritats sanitàries

Horaris

Altres

Organitzat per:
Associació Fira de Santa Llúcia.

Voltants de la Catedral de Barcelona

Adreça:
Av Catedral, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Voltants de la Catedral de Barcelona
Quan
Des de 27/11/2020 al 23/12/2020

Comparteix aquest contingut