Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Broqueta de lloms d’anxova amb mozzarella i salsa de pesto

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1

Ingredients

  • 30 g d’alfàbrega fresca
  • 5 g de fulles (sense tronc) de julivert fresc
  • 10 g de formatge parmesà
  • Mig all pelat
  • 100 ml d’aigua
  • 1 g de goma xantana (opcional)
  • Sal
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • Anxoves amb espina en salaó
  • 3 grans de pebre negre en gra
  • 1 fulla de llorer
  • 12 peces de mozzarelles mini
  • Groselles
  • 12 broquetes de bambú
BCN FESTES!

Una broqueta deliciosa amb contrastos forts. Si vols estalviar temps, pots emprar anxoves en oli ja preparades.

Elaboració:

Per començar, prepara una salsa pesto: fes bullir aigua en una cassola i hi afegeixes les fulles d’alfàbrega i les fulles de julivert (sense tronc). Les deixes bullir durant 5 segons, les retires i les refredes en aigua i gel. Una vegada ja siguin fredes, les asseques i les poses a la batedora, juntament amb el formatge parmesà, l’all, els 100 ml d’aigua barrejats amb la goma xantana i la sal.

La xantana serveix per donar estabilitat a l’emulsió i evita que aquesta es talli, però se'n pot prescindir.

Ho tritures tot i, sense aixecar la batedora, hi vas afegint l’oli d’oliva verge ben a poc a poc fins aconseguir que emulsioni. Ho retires de la batedora i si t'agrada que quedi més fi, també es pot colar.

Per guardar aquesta salsa i que conservi el color verd, la tapes amb paper film i paper d’alumini. L’absència d’aire i de llum faran que el seu color es conservi millor.

Deixa les anxoves en salaó en remull durant unes hores, en retires les espines, les asseques amb paper de cuina i deixa-les amanir durant unes quantes hores amb els 100 ml d’oli, el pebre negre i el llorer.

Quan hagi passat aquest temps, asseca les anxoves i prepara les broquetes. Enrotlla les mozzarelles mini amb els lloms d’anxova i punxa cadascuna amb una broqueta. Salsa el fons del plat i col·loca-hi les broquetes amb unes quantes groselles al costat per donar-hi un toc de color.

Un consell: si es vol estalviar temps i feina es poden emprar anxoves en oli ja preparades.

Recepta cedida pel Gremi de Majoristes de Peix de Mercabarna.

Ingredients

  • 30 g d’alfàbrega fresca
  • 5 g de fulles (sense tronc) de julivert fresc
  • 10 g de formatge parmesà
  • Mig all pelat
  • 100 ml d’aigua
  • 1 g de goma xantana (opcional)
  • Sal
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • Anxoves amb espina en salaó
  • 3 grans de pebre negre en gra
  • 1 fulla de llorer
  • 12 peces de mozzarelles mini
  • Groselles
  • 12 broquetes de bambú
BCN FESTES!
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal