Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Cargols de punxa amb amaniment d'olivada

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1

Ingredients

  • 1 kg de cargols de punxa
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de farigola
  • uns grans de pebre negre
  • sal
  • oli d'oliva

Per a l'amaniment d'olivada:

  • 1 pot d'olivada ja preparada (millor olivada negra)
  • 2 filets d'anxova
  • una mica d'orenga
  • oli d'oliva verge
  • unes gotes de vinagre de Mòdena
BCN FESTES!

Una proposta fàcil i original per a qualsevol dels àpats de les festes nadalenques.

Elaboració:

Posa al foc una olla amb molta aigua, un bon grapat de sal, el llorer, la farigola, el pebre i un raig d'oli. Abans d'encendre'l afegeix els cargols de punxa, perquè l'aigua freda ajuda que el cargol no s'encongeixi i surti més de la closca, i facilita, així, que te'l mengis després de cuit.

Els has de deixar bullir 20 minuts i després colar-los. Mentre els deixes refredar prepara l'amaniment d'olivada de la manera següent:

En un bol barreja bé dues cullerades d'olivada, els filets d'anxova i l'orenga picada ben fina, fins que et quedi ben lligat. Després només hi has d'afegir unes gotes de vinagre de Mòdena i prou oli perquè et surti la quantitat d'amaniment que vols.

Una altra salsa alternativa per menjar-los pot ser una vinagreta a la francesa, amb un gra d'all picat, mitja culleradeta de mostassa de Dijon, 30 mil·lilitres de vinagre de vi blanc, i 90 mil·lilitres d'oli d'oliva. Barreja-ho tot bé i guarda l'ameniment a la nevera. Abans de treure'l a taula el pots tornar a barrejar bé i, si vols, hi pots afegir unes herbetes picades, com ara porradell.

Ingredients

  • 1 kg de cargols de punxa
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de farigola
  • uns grans de pebre negre
  • sal
  • oli d'oliva

Per a l'amaniment d'olivada:

  • 1 pot d'olivada ja preparada (millor olivada negra)
  • 2 filets d'anxova
  • una mica d'orenga
  • oli d'oliva verge
  • unes gotes de vinagre de Mòdena
BCN FESTES!
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal