Escuma de crema catalana amb pinya

  • Escuma de crema catalana amb pinya

Ingredients

  • rodanxes de pinya
  • sucre

Per a l'escuma de crema catalana

  • crema catalana
  • llet
  • nata

Unes postres senzilles i originals, molt fàcils de fer i que sempre triomfen.

Elaboració:

Talla quatre rodanxes de pinya, els treus la pell i el cor.

Les empolsines de sucre per sobre i cremes el sucre, amb un bufador de cuina o amb el cremador de la crema catalana.

A part, prepara l'escuma de crema catalana, barrejant una part de crema catalana, una de llet i una de nata. Ho bats fins que tingui la consistència justa, i ho fiques en una mànega de pastisseria.

Amb l'ajuda de la mànega, decora la rodanxa de pinya amb l'escuma de crema catalana.

Ingredients

  • rodanxes de pinya
  • sucre

Per a l'escuma de crema catalana

  • crema catalana
  • llet
  • nata

Comparteix aquest contingut