Espardenyes saltejades amb rossinyols

  • Espardenyes saltejades amb rossinyols

Ingredients

  • 400 g d'espardenyes (cogombre de mar)
  • 500 g de rossinyol
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • 1 branca de julivert
  • 4 brots de cibulet
  • 2 cirerols

Un primer plat lleuger i fàcil de preparar que et sorprendrà.

Elaboració: 

Neteja els cogombres de mar obrint-los per la meitat al llarg, en retires la pell i els rentes. Els talles a tires, els saltes de manera violenta i els retires.

Escalfa més oli i salta els bolets nets. Hi afegeixes l'all i el saltes. Després hi agregues julivert picat, desenvolupa l'aroma i hi afegeixes els cogombres de mar. Els saltes 1 minut, emplata decorant-ho amb el cibulet i els tomàquets, i serveix.

Recepta cedida pel Gremi de Majoristes de Peix de Mercabarna.

Ingredients

  • 400 g d'espardenyes (cogombre de mar)
  • 500 g de rossinyol
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • 1 branca de julivert
  • 4 brots de cibulet
  • 2 cirerols

Comparteix aquest contingut